Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak alkalomkor pl.:szülinap,n...

Csak alkalomkor pl.:szülinap,névnap stb. vásároltok játékokat a gyerekeknek?Mennyi játéka van? Elmentek vásárolni velük,akkor is vesztek nekik valamit?

Figyelt kérdés

2023. júl. 13. 16:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak szülinapra. Vettünk már sima bevásárlásnál pld legót vagy valami olyan játékot amiről meg voltam/voltunk győződve hogy a gyerekünk fejlődik tőle.Most nem mondom hogy minden bevásárlásnál, mert arra nem volna elég a világ összes kincse se, de ha valami értelmes és hasznos dolgot néz ki akkor szoktunk neki venni ezt azt.
2023. júl. 13. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak alkalomra kap, ahogy magamnak sem csak alkalomra veszek mondjuk szobanövényt, könyvet... Ha meglátunk vmi jót, ami értelmes, és tudom, hogy sokat játszana vele, és nem is drága, megkapja. Így is kevesebb játéka van, mint az ismerősöknél, amit látok felhalmozva.

Pl múltkor egy pénztárgépet vettünk az Auchanban, mert az még nem volt neki, és a könyvtárban olyan jókat játszott vele előtte. 🤷🏼‍♀️

De ez a vásárlás ilyen havi egyszeri alkalom egyébként, tehát nincs elkapatva, simán lehet vele úgy boltba menni, hogy nem veszünk semmit, sajnos inkább én vagyok olyan, hogy venni akarok neki. 😬

2023. júl. 13. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs sok játéka a lányomnak, van egy pár kedvence, és a többit meg rotálom (főleg a plüssökre értem). Konkrét játékot amúgy karácsony, szülinap, névnapra kap, (húsvétra csak jelképeset, mert nagyon közel van a szülinapja általában)- akkor viszont többet, mert nagy a család, nagyszülők két ágról, nagynéni, nagybácsi.... Kisebb értékű dolgokat, pl. egy könyvet párhavonta kap a nagyszüleimtől, meg a gyerekkori könyveimből elő-előveszek neki egyet, ha már látom, hogy unja a meglévőket. Színezőt, matricát és feladatos füzetet szoktam neki venni alkalmon kívül (nyilván ceruzát, filcet, festéket is), ezeket imádja, fogyóeszközök. De ha boltba megyünk, nem veszek neki semmit. Tegyük hozzá, hogy magunknak sem vásárolgatunk a férjemmel csak úgy, mi nem vagyunk ilyen típusok. És amúgy így is bajban vagyok sokszor, mert nem érzem, hogy vigyázna a dolgaira, hiába tanítjuk erre és igyekszünk példát mutatni.
2023. júl. 13. 21:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Enyem meg csak fel eves, igy nyilvan nem csak unnepre kapott eddig, mert addig se art, ha van mivel jatszania 😄 Jatekot mar nem veszek neki, van egyelore eleg, csak konyveket, azt viszont havonta kap tobbet is, ha epp olyan helyen jarok. Viszont jatekot innentol csak alkalomra kap majd, es inkabb egy minosegit, mint tobb muanyag szirszart.
2023. júl. 14. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!