Mi tehetek ilyenkor?
Figyelt kérdés
A kislányom 20 hónapos, az utóbbi hetekben rendszeresen belekakil a fürdővízbe este. Őt is zavarja, ilyenkor sírni kezd, pedig sosem volt leszidva, sosem éreztettük vele, hogy ez baj lenne, vagy hogy rosszat csinált, hiszen kicsi még, hogy jelezze, vagy visszatartsa.
Van valakinek tippje, hogy mit csináljunk, hogy megelőzzük ezt?
2023. júl. 13. 15:37
1/8 anonim válasza:
A fiam mindig fürdés előtt intézi el a kakit, mióta szobatiszta. Akkor ültettem rá, olvastam közben, jöttek az első sikerek és még is szokta ezt. Érdemes lenne fürdés előtt a bilin üldögélést megkezdeni.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem korai? 20 hónapos. Nem jelzi az ingert, csak játék közben kicsúszik neki, ahogy guggol. Jelenleg a pelenkázás sem egyszerű, nem ér rá megvárni :D nem tudom, hogy tudnám bilire ültetni 😅
2023. júl. 13. 15:47
3/8 anonim válasza:
Egy pròbàt mindenkèpp megèr, ha ennyire óramű szerűen kakil. Esetleg mellè jàtèkbilire plüsst ültetni.
Sosincs túl koràn, ha nyitott rà a gyerek (ès sosincs túl kèsőn, ha mèg nem kèsz rà)
4/8 anonim válasza:
A fiam is szinte mindig belekakilt a vízbe, kissé el is ment a kedve a fürdéstől. Próbálom úgy időzíteni, hogy kakilás után fürdetem meg.
5/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam többféle időpontban fürdetni, de úgy tűnik, a meleg víz indítja be a dolgot. Ha 6-kor fürdetem, akkor is belekakil, meg akkor is, ha 9-kor. Korábban a déli alvás után kakilt, most nyárra állt át a fürdés közbenire.
2023. júl. 13. 19:46
7/8 A kérdező kommentje:
Szoktuk zuhanyozni is, akkor nincs produktum. De annyira szeret kádban fürdeni, nem fosztanám meg ettől végleg.
2023. júl. 13. 20:50
8/8 anonim válasza:
Ez is egy olyan dolog , hogy majd elmúlik ez az időszak is.Mindkét gyerekem ezt produkálta kb ebben a korban .😀 a meleg víztől van, ahogy írtad be indítja a dolgot…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!