Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben viszitek ki 17 hónapos...

Miben viszitek ki 17 hónapos gyerekeiteket?

Figyelt kérdés

Kissé tanácstalan vagyok,hogy kell-e már a vastag melegítő alá harisnya?Mikortól adjak bundás bakancsot a lányomra?Van egy vékonyabb,overál-szerű együttesünk(külön kabát,nadrág),a belseje bélelt.Ez elég-e délutánra?

Tavaly egyszerűbb volt.Jól felöltöztettem,hisz csak ücsörgött,vagy aludt a babakocsiban.De most már futkos,játszik,rengeteget mozog.Most én fázom,de rá nem adhatok dunyhát,mert pillanatok alatt leizzad!

Köszönöm a segítségeteket!!!

További szép napot!

2010. okt. 13. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb ugyanúgy öltöztesd fel mint ahogy te magad is felöltözöl. Nem fog fázni úgy.
2010. okt. 13. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Én adok harisnyát a vastag melegítő alá, mert leül a homokozóban, és az elég hideg.

De nálunk van egy kis gond a veséjével, ezért jobban oda kell figyelnünk, hogy ne fázzon fel.

2010. okt. 13. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! 18 hónapos a kislányom. Harisnyát adok rá ha kimegyünk, de bundás kiscsizmát még nem. Sima sportcipőben van kint, főleg hogy 1 percre sem ül le.

Úgy öltöztesd ahogy te is öltözöl, csak adj rá sapit mert az már kell.

2010. okt. 13. 13:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. okt. 13. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, én még nem adok rá harisnyát ha bélelt naci van rajta, de ma adtam rá mert fölé csak egy vékony bársony naci került, hosszúujjú body + pulcsi, + olyan közepes vastagságú kabát, és sapka, sport cipő (nem bélelt) jövőhéten majd jön a hideg, szerintem akkor már előkerül a bélelt cipő is.
2010. okt. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!