Csak szerintem gáz vagy jól csinálja a nővérem?
kérdező, lehet hogy te vagy az unokahúgom helyettes óvónénije, aki a gyámügyet akarta hívni maikor megtudta, hogy a kislány az ötödik születésnapjára varródobozt kapott ollóval és valódi tűkkel? (miután közölte a gyerek hogy köszöni de nem kér több kifestőt és matricát könyvet a ruhákról, mert az már dedós, az előrelyuggatott filcalpokból összerakható cuccok meg unalmasak, mert túl gyorsan kész lesz velük)
vagy az én dadusnénim tanítványa, aki felháborodott rajta annó, hogy a kiscsoportos gyerek miért akar késsel-vilával enni?
Az enyém csak puha dolgokat vághatott késsel, puha és nagy dolgokat, pl óriásgomba:) de akkor én nem voltam ott, tök egyedül csinálta, a kés nagy volt, bár nem olyan éles. Ezt már 3 évesen is csinálhatta, akkor még csak négybe kellett vágni.
A forró vízbe szerette berakni a tésztát, meg a fűszereket, ezen kívül mást nem csinált, olajhoz nem engedtem, utálom én is, ha csapkod, de pl mikor nem volt benne semmi, és be akarta szórni a vágódeszkáról az általam felvágott hagymát, beszórhatta ovisként is.
Én korábban is hagytam egyedül 5 percre, de csak úgy, hogy volt egy szoba, amelyik teljesen üres volt, semmi bútor, csak falak, ablak nagyon magasan) beraktam a telefont mesével és bezártam a szobába, nálunk a bolt az épület aljában volt, beszaladtam és vissza. Meg se mozdult soha, amíg visszajöttem. Rendes lakásban szerintem is ijesztő 5 évest egyedül hagyni, bármit csinálhat, azt nem mertem volna, de csupasz falakkal már kicsinek is hagytam, max a nyálától tudott volna megfulladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!