Nyaralas egy 19 honapossal?
Sziasztok.
Az lenne az en kerdesem, hogy ti hogy alltok a nyaralas babaval / kisgyerekkel temahoz.
Engem borzasztoan stresszel a tema, es bevallom nagyon nem szeretem. A ferjem nyuz mar egy jo ideje menjunk, repuljunk el valahova, utazzunk el kocsival tok mind1...de nyaraljunk.
(hozza teszem kertes hazban elunk, van egy kis medencenk, nagyobb haz .. szoval nem budapest belvaros panel lakas ahol megorul az ember nyaron)
A lanyom most lep a "nehez 2 eves korszakba" elkezd a sajat feje szerint elni, minden hiszti, földhöz vagja magat, ordit, a fejet csapkodja... tudom ez normalis a gyerekorvos is mondta (illetve a szuleim is gyerekorvosok) most tapasztalja ki a hatarokat ... DE en nekem igy semmi turelmem, erom elmenni valami idegen helyre.
Hozza jön, hogy a kisasszony napközben CSAKIS babakocsiban tud elaludni, elringatom a kertben leallitom a fa ala es alszik 2-3 orat igy gyönyörüen. Ezt egy idegen helyen max ugy tudnam megoldani hogy napi 3 orat setalnom kell vele...hat az nekem nem pihenes.
Aztan eleve a kornyezet valtas tema, nehezen aludna el este mashol, tudom mert a nagyszuloknel is nagy a harc este ha latogatjuk oket. Otthon lefektetem es 5 perc mulva alszik az agyikojaban ha sötet van.
Na, es hogyha mar az esti alvasnal vagyunk...babam 19.00 fekszik le aludni. Ez azt jelentene hogy nyaralaskor 19.00tol kuksolunk a szobaban halkan hogy aludjon es ne ebresszuk fel... otthon pedig ilyenkor meg enyem a vilag tudok csinalni amit akarok.
Csak en nezem ilyen stresszesen...vagy van mas anyuka is aki igy latja?
köszönöm a kedves öszinte valaszokat.
Hat lehet hogy arany kozeput lesz hogy tenyleg a kozelbe 2 ejszakara elmegyunk valahova.
10es aterzem a helyzetedet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!