14 hónapos babával nyaralás? Hogyan kivitelezhető egy 14 hónapossal egy családi nyaralás pl Hajdúszoboszlón?
Mi most voltunk 14 hónapossal veszprémbe wellnesselni igen élvezte, én is meglepődtem hogy ilyen okos.
Imádott pancsolni gyerekmedencéből simán átment apjával nagy vízbe, bár mamánál van medence, nem volt neki ismeretlen.
Ha ő még nem volt nagy vízbe fokozatosan szoktasd hozzá, először játszatok a lépcsőnél, aztán mondjuk ha látja hogy apa hogy élvezi akkor fokozatosan viheted beljebb, úgy is meglátod mennyire élvezi.
Étterembe se volt gond,míg mi vacsiztunk ő etetőszékbe ette kézzel a vacsiját, felkockáztam apróra. MÍg várakoztunk se volt gond, eljátszott a szívószállal, meg sétáltunk.
Alvással voltak nehézségeink mert hiányzott a rutinja hiába próbáltam tartani, de ez még belefért, nagyon jól érezte magát.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
5-ös te kárnak szóltál hozzá.
Ejha, kicsit nagy az arcod kérdező.
Mégis mi honnan tudjuk hogy a te gyereked milyen? Hogy viselkedik? Az enyém pl. nyolc hetes korától Babaúszásra jár, egyértelmű hogy szereti a vizet, ellenben, valószínű, hogy a tied életében nem látott még medencét, és ez miatt sikítófrászt kap. A te gyereked , nem tudom miért idegeneket kérdezgetsz ...
8-as, talán mert minden, amit kérdezett nem nyaralásfüggő és a gyerek otthoni viselkedése alapján is következtethetne rá?
Jól alszik, jól eszik, fél-e fürdetéskor, hogy viselkedik idegenek között (pl.: végigordítja-e a bevásárlást... stb.)...
EZEK azok, ami alapján tudhatja, hogy bevállalható egy nyaralás vagy inkább az extrém sport kategória.
7-es a 8-as.
Kimoderálták a kérdező alpári kommentjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!