Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos babával nyaralás?...

Amydala kérdése:

14 hónapos babával nyaralás? Hogyan kivitelezhető egy 14 hónapossal egy családi nyaralás pl Hajdúszoboszlón?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet egy ekkora kicsivel pl strandolni, étterembe beülni vacsizni, stb? Gondolok itt arra, mi van ha elkezd nyűglődni? Pancsolni tud már egy ekkora baba? Élvezné? Tapasztalataitokat várom!

2017. júl. 29. 20:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%
Borzalmasak vagytok. A tapasztalatokra volt kíváncsi..
2017. júl. 29. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Gyerektől függ! Ezt előre nem lehet megmondani mi fog neki tetszeni és mi nem. Mi voltunk 5, 8, 11 hónaposan wellnesezni. Evésnél soha nem volt gond, előbb megettettem majd míg mi ettünk ivott vagy játszott. Az alvás változó volt. 5 és 11 hónaposan időben elaludt, 8 hónaposan mindhárom nap éjszaka aludt el (fogzás). Pancsolni 5 hónaposan 10-15 perc volt egy nap-élvezte, 8 hónaposan bementünk a vízbe és kijöttünk, mert ordított. 11 hónaposan meg akkor sírt mikor kivettük a vízből. Az első két kiruccanás során fáradtabban jöttem haza, mint ahogy elmentem. Legutóbb viszont rendesen kipihentük magunkat. De gyerekkel ez benne van a pakliban, hogy lehet nem is pihenés lesz. A gyerek érdeke az első! Addig vagyunk a vízben ameddig jólesik és ameddig egészségügyileg lehet egy baba.
2017. júl. 29. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Mi a 9 hónapos babánkkal voltunk nyaralni. Először wellnessbe mentünk, nagyon élvezte, nagyon sokat pancsolt, mászott a vízben, nagyon tetszett neki a sok gyerek, (direkt bababarát szállodát választottunk) mászkált a fűben. Reggelinél és vacsoránál semmi baj nem volt vele, mindig adtunk a kezébe kenyér darabot vagy valamit amivel eldolgozott. Nézelődött, szerintem nagyon jól érezte magát. Az alvással sem voltak gondok, pedig az miatt izgultam, hogy idegen helyen hogy alszik majd.

Most pedig a Balatonon voltunk. Nagyon tetszett neki ott is. Homokos partrèszre mentünk és sarazott, mászott a vízbe, nagyon élvezte.

De én kb erre is számítottam. Itthon a kádban és a kismedencében is nagyon szeret fürdeni. Eddig ha bárhova elvittük mindenhol jó volt neki, szeret csavarogni, nézelődni, meg alapból nincs vele semmi gond, nem hisztis.

Szóval te ismered a gyereked, hogy milyen, mit lehet vele és mit nem.

2017. júl. 29. 21:34
 14/15 A kérdező kommentje:
:) köszönöm szépen a válaszokat! Amúgy nálunk még nem aktuális a dolog, mivel még csak 3 hónapos a babám. Azért kérdeztem, mert jövőre mennénk vele nyaralni, és olyan helyre, ahol már most le kell foglalni úgymond a helyet. Legalábbis a szállásadónk kíváncsi rá, hogy jövőre számíthat-e ránk. Most nem részletezem hogy miért. Idén nem mentünk, mert még tényleg nagyon pici a baba. De a leírásaitok alapján valószínű hogy jövőre mi is bevállaljuk azt a nyaralást. :)
2017. júl. 30. 10:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nos végülis bevállaltuk,és 4 szuper napot töltöttünk el Hajdúszoboszlón.A kicsi nagyon élvezte,főleg a strandolást.Amúgy vonattal mentünk,mivel imád vonatozni.Már ez egy élmény volt neki.A szálláshelyen volt játszótér is,amit szintén nagyon élvezett,akárcsak a sétákat a városban,a városnéző Dotto-vonatozást,stb. Az éttermi étkezéseinknél volt egy kis nehézség,mivel nem sokáig bírt nyugton lenni az etetőszékben,így párom sétálgatott kint vele addig míg én a nagyobbik fiammal ettem,aztán meg én vigyáztam rá míg párom evett. Ezt így oldottuk meg. Az alvással hála az égnek nem volt gond,még jobban is aludt mint itthon :) Ja és rengeteget barátkozott,ismerkedett,csajozott :)) Igazi kispasi!!! 😍 Nagyon szépen, ügyesen,aranyosan viselkedett egész idő alatt, büszke is voltam/vagyok rá! Idén is megyünk Szoboszlóra nyaralni,de már minimum egy hétre.(A 4 nap sajnos túl hamar elröppent).
2019. jan. 20. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!