14 hónapos babával nyaralás? Hogyan kivitelezhető egy 14 hónapossal egy családi nyaralás pl Hajdúszoboszlón?
Mi a 9 hónapos babánkkal voltunk nyaralni. Először wellnessbe mentünk, nagyon élvezte, nagyon sokat pancsolt, mászott a vízben, nagyon tetszett neki a sok gyerek, (direkt bababarát szállodát választottunk) mászkált a fűben. Reggelinél és vacsoránál semmi baj nem volt vele, mindig adtunk a kezébe kenyér darabot vagy valamit amivel eldolgozott. Nézelődött, szerintem nagyon jól érezte magát. Az alvással sem voltak gondok, pedig az miatt izgultam, hogy idegen helyen hogy alszik majd.
Most pedig a Balatonon voltunk. Nagyon tetszett neki ott is. Homokos partrèszre mentünk és sarazott, mászott a vízbe, nagyon élvezte.
De én kb erre is számítottam. Itthon a kádban és a kismedencében is nagyon szeret fürdeni. Eddig ha bárhova elvittük mindenhol jó volt neki, szeret csavarogni, nézelődni, meg alapból nincs vele semmi gond, nem hisztis.
Szóval te ismered a gyereked, hogy milyen, mit lehet vele és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!