Meddig lesz ennyire apás a fiam?
Sziasztok!
Kb.2hónapja egyre apásabb a fiam
Reggeltől este 6ig én vagyok vele
Minden reggel egyből az első szava hogy apa apa? Mindig mondani kell neki hogy dolgozik
Ezt ha napi 10x nem mondom el neki akkor egyszer se
Éjszaka felriadt oda mentem hozzà de szaladt az apjához sírva hogy apa apa.
Apját és magát szereti,anyát nem…
Nyilvánosan is ha elmegyünk hárman valahova az apja után sír ha pl elmegy WC-re vagy már nem látja
Úgy érzem egyre rosszabb,mintha már nem kötődnénk semennyire egymáshoz :( sokszor már el kell vonuljak előle pár percre mert sirhatnékom van vagy el is sírom magam
Ez csak átmeneti vagy ez így lesz mostmár?
(2éves2hónapos)
Veled van egész nap, nyilván a nap egy jó része abból áll, hogy nem szabad, ne csináld, vagy pont hogy csináld (amit nem akar), vagy unatkozik, vagy fáradt, vagy nyűgös. Meg persze jó dolgok is kapcsolódnak hozzád, ilyen a gyereknevelés.
Az apjával viszont csak pozitív dolgok vannak, meg őt alig látja, nyilván így bukik ki rajta ez.
Hagyd őket magukra egy napra, egy hétvégére, hadd szopjon az apja is a gyereknek. (Viszont ne bántódj meg, ha a gyerek mégsem örül neked utána annyira, mint az várható, mert az is normális.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!