Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig lesz ennyire apás a fiam?

Meddig lesz ennyire apás a fiam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb.2hónapja egyre apásabb a fiam

Reggeltől este 6ig én vagyok vele

Minden reggel egyből az első szava hogy apa apa? Mindig mondani kell neki hogy dolgozik

Ezt ha napi 10x nem mondom el neki akkor egyszer se

Éjszaka felriadt oda mentem hozzà de szaladt az apjához sírva hogy apa apa.

Apját és magát szereti,anyát nem…

Nyilvánosan is ha elmegyünk hárman valahova az apja után sír ha pl elmegy WC-re vagy már nem látja

Úgy érzem egyre rosszabb,mintha már nem kötődnénk semennyire egymáshoz :( sokszor már el kell vonuljak előle pár percre mert sirhatnékom van vagy el is sírom magam

Ez csak átmeneti vagy ez így lesz mostmár?

(2éves2hónapos)

#Apásgyerek
2023. jún. 19. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyik nap apa szabin legyen, te pedig ébredése előtt indulj el egy én idő napra.

11 óráig apa hívni fog h nem bírják a hiányodat

2023. jún. 19. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hátha segít, ha érted, hogy milyen folyamatok zajlanak le ilyenkor a kis lelkében. Ez nem arról szól, hogy téged már kevésbé szeret. :)

[link]

2023. jún. 19. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kamaszként majd apát bekóstolgatja, veled meg jóban lesz, akkor meg fordítva lesz. Ilyenek a gyerekek.
2023. jún. 19. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Enyèm is csinálta, sőt, mondta is, hogy anyát nem szeretem, csak apát :D ez már átment, de mèg mindig imádja az apjár, fürdenek, alszanak együtt :) èn örülök neki, akkor èn is rosszabbul vettem, el is pityeredtem, mindenhez is apát akarta ès rosszul èrintett
2023. jún. 19. 15:11
 5/11 harebell ***** válasza:
100%

"Apját és magát szereti,anyát nem…"

Ne mondj már ilyeneket... nyilván mindkettőtöket szeret, de te ott vagy mindig, apa meg nincs. Ez egy természetes folyamat, majd átesik rajta. Megértem, ha érzékeny vagy, rosszul esik, de fogadd el, hogy min megy át a gyerek.

2023. jún. 19. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Aki apa nélkül nő fel, ő örül, hogy a gyerekének ott az apja, válasz kész, és elérhető.

Gondolj bele, két szülő kell egy gyermeknek, hogy is lehetnétek egymásra féltékenyek? Kell neki apa és anya is. Örülj hogy jó a kapcsolata az apjával!

Én nagyszülőre se voltam féltékeny, emlékszem még arra hogy milyen különleges kapcsolatom volt a nagypapám al, és mennyire fájt amikor elment.

Már szülők nagyszülők se élnek részemről, olyan rövid az élet, a szeretetben létben fejlődik a gyermek, szeretetet kap, erre n lennék féltékeny sosem

2023. jún. 19. 15:31
 7/11 A kérdező kommentje:

5ös

Ezt ő mondja nem én

2023. jún. 19. 16:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem lennék féltékeny a kapcsolatukra

Ha csak akkor csinálná ha itthon van az apja

De ha nincs itthon, velem olyan ellenszenves,semmit nem akar

2023. jún. 19. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is ilyen. Ne vedd ezt ennyire magadra!

Nincs ennek olyan nagy jelentősége mint amit most te beleképzelsz.

3 gyerekem van. Csak a fiam mondja azt h " csak apát szeretem" A lányok nem.

☺️

Ne érezd emiatt rosszul magad

2023. jún. 19. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:
88%
Beadod oviba, majd repül hozzád, mint a kisangyal. Persze, apa a szórakozás, te meg a kötelező nemszeretem programok. Ha apa lenne egész nap vele, akkor hozzád vágyna.
2023. jún. 19. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!