Meddig lesz ennyire apás a fiam?
Sziasztok!
Kb.2hónapja egyre apásabb a fiam
Reggeltől este 6ig én vagyok vele
Minden reggel egyből az első szava hogy apa apa? Mindig mondani kell neki hogy dolgozik
Ezt ha napi 10x nem mondom el neki akkor egyszer se
Éjszaka felriadt oda mentem hozzà de szaladt az apjához sírva hogy apa apa.
Apját és magát szereti,anyát nem…
Nyilvánosan is ha elmegyünk hárman valahova az apja után sír ha pl elmegy WC-re vagy már nem látja
Úgy érzem egyre rosszabb,mintha már nem kötődnénk semennyire egymáshoz :( sokszor már el kell vonuljak előle pár percre mert sirhatnékom van vagy el is sírom magam
Ez csak átmeneti vagy ez így lesz mostmár?
(2éves2hónapos)
Egyik nap apa szabin legyen, te pedig ébredése előtt indulj el egy én idő napra.
11 óráig apa hívni fog h nem bírják a hiányodat
Hátha segít, ha érted, hogy milyen folyamatok zajlanak le ilyenkor a kis lelkében. Ez nem arról szól, hogy téged már kevésbé szeret. :)
"Apját és magát szereti,anyát nem…"
Ne mondj már ilyeneket... nyilván mindkettőtöket szeret, de te ott vagy mindig, apa meg nincs. Ez egy természetes folyamat, majd átesik rajta. Megértem, ha érzékeny vagy, rosszul esik, de fogadd el, hogy min megy át a gyerek.
Aki apa nélkül nő fel, ő örül, hogy a gyerekének ott az apja, válasz kész, és elérhető.
Gondolj bele, két szülő kell egy gyermeknek, hogy is lehetnétek egymásra féltékenyek? Kell neki apa és anya is. Örülj hogy jó a kapcsolata az apjával!
Én nagyszülőre se voltam féltékeny, emlékszem még arra hogy milyen különleges kapcsolatom volt a nagypapám al, és mennyire fájt amikor elment.
Már szülők nagyszülők se élnek részemről, olyan rövid az élet, a szeretetben létben fejlődik a gyermek, szeretetet kap, erre n lennék féltékeny sosem
5ös
Ezt ő mondja nem én
Nem lennék féltékeny a kapcsolatukra
Ha csak akkor csinálná ha itthon van az apja
De ha nincs itthon, velem olyan ellenszenves,semmit nem akar
Az én fiam is ilyen. Ne vedd ezt ennyire magadra!
Nincs ennek olyan nagy jelentősége mint amit most te beleképzelsz.
3 gyerekem van. Csak a fiam mondja azt h " csak apát szeretem" A lányok nem.
☺️
Ne érezd emiatt rosszul magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!