Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi ideig kell egeszsegesne...

Mennyi ideig kell egeszsegesnek lenni ha megyunk oltasra?

Figyelt kérdés

Sziasztok, holnap kellett volna mennunk oltasra, de a kisfiamnak elkezdett folyni az orra.... Valoszinu elkapta valakitol. Mennyi ideig kell egeszsegesnek lenni, h mehessunk? Mik a tapasztalataitok?

Aki kotekedne, inkabb neirjon.

Koszi

2023. jún. 19. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Egy csak orrfolyás után/ akár alatt beadja nálunk a doki.

Viszont nagyobb betegség után 2hetet szokott várni.

2023. jún. 19. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Elvileg, hangsúlyozom elvileg csak a láz kizaró ok, a nátha, orrfolyás nem. Ettől függetlenül sem én nem engedném beadatni neki, sem az orvosunk nem adja így be. Ha csak nátha lesz, akkor 1 hét utána elég.
2023. jún. 19. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Csak a láz kizáró ok. Elvileg simán beadhatja náthás gyereknek. De a dokitól függ, van aki parásabb, van aki nem.
2023. jún. 19. 11:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen. Akkor 2 hetet varunk az orrfolyas utan.

Csak akkor szoktam oltatni, ha 100% a gyerek. 🙏🏼

2023. jún. 19. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
2 hèt. Felelőtlen az az orvos, aki betegen oltja a gyereket. Pàr hèt csúszàstòl semmi baja nem lesz, ha betegsegre ràoltanak, attòl igen!
2023. jún. 19. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Elvileg az oltás nem a meglevő, hanem az éppen lappangó betegséggel interferál leginkább. Tehát ha a nátha belefelé menős akkor, nem oké, mert rosszabbodhat. Ha valami kis maradék izé, amivel korábban láz se volt, akkor meg, kaphatja.
2023. jún. 19. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
3 vagyok. Üzenem a nullazoknak, hogy a lányomat taknyosan, nathasan oltották be, ott mondták, hogy CSAK a láz akadály. Igaz nem sima gyerekdoki oltotta, hanem oltóközpont, de szerintem azért tudják ők is, talán jobban, mint az itteni nagyokosok.
2023. jún. 19. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Nyugi, én is beadok évi párszáz oltást, lett is 40 százalék hasznom. 🤣
2023. jún. 19. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!