Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel kenjem meg hogy jobb...

Mivel kenjem meg hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

20 hós kislányom most estefelé elkezdett nyűglődni majd iszonyatos üvöltésbe kezdett majd kapkodott a pelusához. Kibontottam. Hát majdnem elsirtam magam a látványtól. Belül a kis p.... ja vérvörös volt. Délután meg semmi baj nem volt. Befujtam neki firsttel aztán kis idő múlva Bepantent kentem rá nagy nehezen elaludt de nagyon fájt neki vagy csípte is lehet.

Akinek volt ilyen mit ként vagy fújt rá? Vagy holnap doki ezzel?

2023. jún. 15. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Holnap doki
2023. jún. 15. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Doki! Ez biztosan valami gyulladás, vagy fertőzés. Belülre amúgy sem szabad mindentfélét belekenni.
2023. jún. 15. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha leközelebb így ébred (akár ma éjszaka is előfordulhat) esetleg érdemes lemosni vízzel. Nagyon vacak lehet ez neki, de simán lehet, hogy holnap reggelre elmúlik. Simán a pisi is ki tudja így csípni. De ha nem múlik el reggelre, mindenképp vidd orvoshoz.
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen orvos.
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Firsttel ne fujogasd, normalis vagy? Rohadtul csip, ez az egyik, a masik meg az osszetevok. Elolvastad valaha?

Diazolidinyl Urea. Formaldehidet bocsat ki magabol.

2023. jún. 15. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vízzel lemosogatom, majd betadinos vattával áttörölgetem, és utána kenek rá Bepanthent. Már 24 órán belül jobb szokott lenni. Nálunk az a szokás, hogy ha ettől nem javul, vagy szűnik meg a probléma pár napon belül, akkor nézi meg személyesen az orvos. A Betadint ő javasolta természetesen, magamtól nem jutott volna eszembe. Pont így voltunk egyébként nemrég. Este bepelenkáztam még semmi nem volt, pár órával később éjszaka meg már szenvedett tőle, szintén vérvörös nunival.
2023. jún. 15. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy nem voltam epp kedves, mert nem kicsit kiakadtam ilyen felelotlensegen, de legalabb a gyerekem egeszseget nem veszelyeztetem.

Lehet akkor ezen gondolkozni, hogy melyik a rosszabb. 👏🏻👏🏻

2023. jún. 15. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A first kegyetlenül csípi. Orvoshoz vidd holnap.

Mi is épp hasonlóval küzdünk. Egy hete kapott szteroidos krémet, az szépen helyretette, de ahogy csökkentem a szteroid használatát, azonnal visszajön. Így most bőrgyógyászt keresek, aki nem hónapok múlva fogad.

2023. jún. 15. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Fu de idiota vagy tenyleg…
2023. jún. 16. 07:10
 10/10 anonim ***** válasza:
85%
Az összes first terméket le kellene húzni a wc-n..
2023. jún. 16. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!