Mit adjak vagy mit csináljak hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
a kisfiam 2-éves, nem tud kakálni, nyomja de semmisem jön pedig ezelött nem volt semmi ilyen probléma.2016. márc. 6. 20:38
1/5 anonim válasza:
Sok folyadék, rostos gyümölcs, joghurt, lekvár.
Mióta nem kakilt?
2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap óta
2016. márc. 6. 20:40
3/5 anonim válasza:
Az még nem vészes ha egy nap kimarad.Én olvastam olyat hogy a 2-3 éves gyerekeknél szinte mindnél előfordul székrekedéses időszak. (Nem tudom mennyire igaz.)
Nállunk mindig bejön ilyenkor a mogyoró,dió....esetleg ha szereti aszaltszílva ( az én fiam nem eszi)
Plusz egy jó kis közös torna,ugrándozás.
4/5 A kérdező kommentje:
megpróbálom. köszi
2016. márc. 6. 20:58
5/5 anonim válasza:
Sok folyadék, az lazítja a székletet és mellékhatása sincs.
Ha több napig nem jön semmi, akkor a tuti kirobbantós módszer: egy evőkanál étolaj. Két perc múlva a fajanszot is lerobbantja és minden kijön. Ha gondolod, saját magadon kipróbálhatod előtte. Nem jár fájdalommal, de nagyon hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!