Kisgyerekes anyukák! Nektek mi a véleményetek erről, ti kimennétek így az utcára?
Nemrég az egyik balatonparti településen az utcán, a strandtól nem olyan messze láttam egy anyukát a gyerekeivel. Anyukán mindössze egy póló és egy tanga bikini alsó volt, hátulról majdnem úgy nézett ki, mint akin alul semmi sincs. Ez a település egy frekventáltabb részén volt.
Mi a véleményed erről? Ha tangás bikinit hordasz/hordanál, te kimennél így közterületre a gyerekeiddel, vagy nem akarnál rossz példát mutatni nekik azzal, hogy látszik az egész feneked?
Tényleg érdekel, ki mit gondol erről. Strandon oké, hogy ilyet vesz fel valaki, de vajon utcán, még ha üdülőövezetben is van, szintén elfogadott kéne, hogy legyen?
Ha gyerek nélkül lett volna, akkor is kérdéses, de egy plusz tényező, hogy még a gyerekei is ott voltak vele.
Fürdőruha ok. Gyerekkel is, gyerek nélkül is, utcán is.
Tangás fürdőruha szerintem strandon is ízléstelen, és ehhez megint nem kell anyának lenni, mert a strandon épp elég gyerek van a felnőttek mellett.
Szerintem evvel az anyukák be vannak skatulyázva, pedig érdemes lenne megszámolni egyszer, a tangás bikinisek közül hánynak van ott a gyereke.
Hát tuti nem mennék így utcára, de még strandra sem.
Szerintem full kínos a tangás bikini még nézni is. Véleményem szerint közönséges. Ha valakinek jó teste van az egy szimpla bikiniben is làtszik és szebb is az összhatás.
Én ebben nem látok semmi rosszat. Ha olyan környéken van, ahol alapból szoktak fürdőruhában flangálni, akkor nem kirívó a dolog. A gyerek szempontjából az anyán ott és akkor fürdőruha van, a tangás dolog nem igazán érdekli a kicsiket, szóval példamutatás szempontjából ez mellékes. Az is, hogy a nőnek van-e gyereke vagy sem, a tangás fürdőbugyi szerintem mindenkin ízléstelen, de ez az én egyéni véleményem :D
Amúgy nyaraláskor én is szoktam fürdőruhában, bikiniben (nem tangás) mutatkozni a gyerekek előtt is, nem szigorúan csak a strand területén, amennyiben adott területen egyébként is elfogadott (értsd: mások is fürdőruciban vannak rajtam kívül). 2 kicsi gyerekem van, nem gondolom, hogy ezzel rossz példát mutatok, a szociális normákat az adott közösség határozza meg, ehhez rugalmasan alkalmazkodni szerintem nem káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!