40-450év közötti kisgyerekes anyukák, írnátok
véleményeket?
Figyelt kérdés
Igazából arra vagyok kíváncsi hogy aki 40évesen szülte első gyermekét vállalna e még 45-47 éves koráig.
Megvitatni szeretném a kérdést, hiszen én 40évesen szültem az elsőt, és már nemsokára 45 leszek. 42 évesen szerettem volna újra gyermeket vállalni, de ezt akkor a férjem megvétozta ami olyan meglepetésszerű sokként ért, hogy amikor már ő is belement a 2. gyerek vállalásába nem igazán akar a bébi összejönni. ennek lassan 2 éve, és egészségügyileg semmi akadálya.
2014. aug. 15. 01:01
1/8 A kérdező kommentje:
Természetesen 40-45 közötti anyukákra gondoltam csak a 45 után valahogy szóköz helyett nullát nyomtam.
2014. aug. 15. 01:13
2/8 anonim válasza:
Még "csak" 36 vagyok, 3 hete szültem, és az egyik szobatársam egy 45 éves ikres anyuka volt. Neki volt már egy 20 éves gyereke. Ha te érzel magadban annyi energiát, akkor ne foglalkozz mások véleményével. Kérjetek orvosi segítséget azért, nehogy kicsússzatok az időből. Ennek az anyukának sem akart összejönni (4-5 évig), de az első beültetés sikerült.
2014. aug. 15. 07:46
3/8 anonim válasza:
39 évesen szültem az első gyerekem (10 hónapja) .Egy éven belül tervezem a férjemmel együtt a következő teherbeesést. 45-ig bezárólag simán szülnék.
2014. aug. 15. 10:57
4/8 anonim válasza:
Kell a tesó, szerintem is ha most mindketten akarjátok, akkor hajrá!
2014. aug. 15. 13:26
5/8 anonim válasza:
Engem abból a szempontból foglalkoztat a kérdés, hogy 40 fölött vállalnék-e gyereket...és nem igazán tudom eldönteni még. Nekem már van kettő, és 39 vagyok, így sokkal könnyebb a helyzetem. Szeretnék egy harmadikat, de sok félelem van bennem.
De a te helyedben mindenképp bevállalnám, kérnék orvosi segítséget nagyon gyorsan.
2014. aug. 15. 14:24
6/8 anonim válasza:
41 vagyok,es 2 hete szultem.Nekem mar a harmadik babam.Elso hazassagombol van 2 felnott fiam,de a ferjemnek ez az elso gyermeke...Ha sikerulne 45 eves koromig ujra teherbe esni akkor nagyon szeretnenk a kislanyomnak egy kistesot!Sok szerencset kivanok hozza!! :)
2014. aug. 16. 15:48
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Igen én is mindenképp arra hajlok, hogy szülnöm kell, de a mérleg másik serpenyőjében az is benne van, főleg a férjem szerint, hogy sajnos nulla segítségünk van, és a kisfiamnál sem volt. Én más lehetőség híján vállalkozó lettem, és az anyagiak miatt is a férjem fél jobban ezért szinte állandóan dolgozik, bár most már tapasztalatom is van, és remélem bírni fogom a 2 gyerekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!