MÁV kórház csecsemőseiről szeretnék véleményeket kérni, mennyire segítőkészek, türelmesek? Segtenek-e mit hogy kell csinálni?
Én tavaly nyáron szultem ott. Fenntartásokkal mentem, mert csak rosszat hallottam, de hatalmas pozitív csalódás ért! Nagyon segítőkészek voltak.
Rengetegen voltunk akkor az osztályon, mégis ha vmit kértem segítettek.
Nagy valószínűseggel most is ilyenek, uh ne aggódj, viszont azt szerintem ne várd, h ők jöjjenek, ha vmi kerdesed van, menj hozzájuk nyugodtan. (akiknek negatív véleményük volt a noverekrol, azok olyan emberek akik elvárják h körülugrálják őket)
Könnyű szülést kívánok és sok boldogságot a babahoz!
Ja, és a szülőszobán is kedvesek! :-)
Idén februárban szültem, összességében pozitívak a tapasztalataim. Kicsit zordak a csecsemősök, de ha segítséget kérsz, segítenek. Hozzánk gyakran jöttek a szobába, segítettek a szoptatásban, megmutatták hogyan kell fejni... stb. Néha kicsit várni kellett, de mindig jöttek, ha hívtuk őket. Viszont vigyázni nem voltak hajlandók a babákra, ha bárki kérte őket, hogy mondjuk amíg lezuhanyozna, addig vigyázzanak a kicsire, akkor arra az volt a válasz, hogy kérje meg a szobatársait.
Legyél határozott, ne hagyd lerázni magadat ha bármi kérdésed lenne :) nekem szerencsém volt, két olyan lánnyal voltam egy szobában, akik mindent meg mertek kérdezni, így szinte állandóan volt nálunk valaki.
Én is tavaly nyáron szültem a mávban, de én ezek szerint rossz időszakot fogtam ki, rettenetesen megkeserítették a bent töltött 3 napomat a csecsemősök.
Nagyon flegmák és beszólogatósak voltak, engem első éjjel kb a földbedöngölt a szavaival az egyik csecsemős, hogy hogy lehetek annyira szerencsétlen, hogy nem tudom normálisan bepelenkázni a babámat, volt 9 hónapom, hogy gyakoroljam... a szobatársam amikor fájdalomcsillapítót kért, akkor nagy flegmán hoztak neki egyet, de megjegyezte a nővér, hogy "remélem tudja, hogy maga itt az osztályon a leggyengébb láncszem"...
Akármilyen segítséget szerettem volna kérni, éppen nem értek rá, bezzeg amikor mentem a folyosóra lemérni a babámat, láttam az egyik csecsemőst, hogy nagyban tévét nézett (persze elszeparálta magát egy odahúzott takarító-kocsival, hogy ne lássák. no comment).
A lányom száján volt egy kis hámlás, kérdeztem a csecsemőst, hogy azzal mit lehetne csinálni, erre fogta és letépte azt a kis bőrdarabot a lányom szájáról azzal a kezével, amivel előtte két perccel valami koszos kendőt dobott ki a kukába....
Olvastam a máv csecsemősosztályáról hideget-meleget, ennek ellenére bizakodva feküdtem be a kórházba, elég nagy csalódásként értek az ott tapasztalt dolgok ..
Kívánom azért, hogy neked pozitívabb tapasztalataid legyenek. Van egy szemüveges, teltebb nővér, ő egészen normális volt, segített is szoptatni, de neki is eléggé élcelődő stílusa volt, amit az akkori hormonoktól túlfűtött állapotomban nem igazán tudtam értékelni.
2! Egy kicsit túlzásba estél. 2010-ben szültem a Máv-ba és nem azért írtam, hogy bunkók voltak, mert elvárom hogy kinyalják a seggem, hanem mert azok voltak. Örülj neki, hogy neked más volt a véleményed, de azért akik mást tapasztaltak, ne úgy legyenek már beállitva, mintha elkényeztett úrinők volnának. Gondolkozz, mielőtt leírsz valamit.
Kislányomnak 2.nap véres volt a pelusa, ami miatt szóltam az egyik csecsemősnek. Azt mondta azért, mert keveset iszik. Oké. Elvitték fürdetni, és amikor visszahozták, elkezdett bunkó stílusban kioktatni egy másik (a legbunkóbb), hogy miért nem szóltam. Mondtam hogy mit mondott a másik csecsemős. Erre közölte, hogy ja, szóltam érte? Elviszi pisit vinni. Én voltam a hibás, ugye? Miért is nem szóltam minden nővérnek külön-külön.
Én nem rolatok írtam, hanem konkrétan arról a két emberről, akiktől negatív dolgokat hallottam a csecsemosokrol. Ezt a két embert közelről ismerem és tudom h ilyenek, ezért fogadtam fenntartással a véleményüket.
Elnézést, tényleg félreérthető volt a fogalmazasom!
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!