Miért pislog erősen a szemével a 2,5 èves kisfiam?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre hogy nagyon gyakran nagyon erőseket pislog és dörzsöli is a szemét. Megyünk szemészetre, addig van akinek hasonlót csinált a gyermeke? Mitől lehet?2023. jún. 4. 13:12
1/10 anonim válasza:
Amíg nem látja orvos, addig én allergiára tippelnék vagy kezdődő kötőhártyára. Más miatt nem hiszem hogy viszket a szemük.
Lehet elkezdődött a parlagfű szezon, mintha kezdene már virágozni, nem?
2/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Ha nem tudja kifejezni magát kérdezz rá több mindenre. Fáj, viszket, nem látod a könyvet?
3/10 anonim válasza:
Én is allergiára gondolnék, nekem is viszket tőle a szemem.
4/10 anonim válasza:
A fentieken kívül, szimpla szenzoros ingerkeresés is lehet.
Az én kisfiam is hunyorgat, dörzsöli a szemét szenzorossàg miatt. (2,5 éves)
5/10 anonim válasza:
Az én húgom akkor csinálta,amikor stresszelt. Nem szerette az ovit és így jött ki.
6/10 anonim válasza:
A lányom akkor kezdte ezt, mikor hirtelen nyúlt meg és sokat romlott a szeme. Homályos lett a látása, erősen kellett koncentrálnia és ebben elfáradt a szeme. 1-2 napon belül vittük szemészetre, ott azt mondták, azonnal szerezzünk neki szemüveget.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kérdeztem tőle, de azt mondja hogy nincs semmi a szemével.próbálgattam, minden apró dolgot lát messzire- közelre. Megyünk szemészetre az tuti. Csak remélem hogy semmi komoly dolog nincs mögötte..
2023. jún. 4. 18:48
8/10 A kérdező kommentje:
Jah és mikor kérdeztem hogy mért csinálja ezt akkor meg elkezdett neveteni és direkt tovább csinálta..
2023. jún. 4. 18:49
9/10 anonim válasza:
A lányom sem tudta, hogy ez gond lenne, mert nem tudta, hogy kéne jól látnia. A különbséget a szemüveg felvétele után tudja megmondani, azóta tud releváns választ adni a látásával kapcsolatban.
10/10 anonim válasza:
Én kisfiam 5 éves ,de Nálunk is ez volt pár hónapja , már nem csinálja . Voltunk vele szemészeten. Minden rendben volt , azt mondta a doktornő allergia lehetett. Írt fel neki szemcseppet ,ha megint előjönne, akkor kell használni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!