Ki várja el a rokonságtól, hogy játékot adjanak a gyerekének gyereknapra? Ovis korú gyerekre gondolok
Én nem vagyok a híve annak, hogy minden alkalomra tárgyi ajándékot adjunk a gyereknek. A fiainkat tegnap fagyizni vittük, lófráltunk.
A családnak korábban már 1-2 alkalommal mondtam, hogy a gyereknapra és hasonlókra nem kérünk ajándékokat, játékokat.
Karácsonyra, születésnapra is limitáltuk az ajándékok számát, mert kezelhetetlen volt a mennyiség.
Ennek tudatában a fiaim kaptak tegnap ajándékot, mi viszont nem
vettünk a családban egy kisfiúnak, és úgy érzem, sértôdés lett belôle.
Ti elvárjátok, hogy a gyereketek kapjon ajándékot gyereknapra?
A gyereknap pont az amikor egy játék hatalmas öröm tud lenni.
Egy fagyizás bármikor lehet..
Én sem vagyok az aki mindenre játékot vesz de a gyereknap az
Rokonságban nem ajándékozunk gyereknapra egymásnak.
És a saját gyerekeimnek sem vettem sose egy gyereknapra egy huszadik kacatot, hanem ilyenkor mindig élményajándék van, tegnap pl élményfürdőben voltunk.
szerintem nem a Lego-tól lesz boldog egy gyereknap. Mi programozunk ilyenkor. Az édességtôl nincsenek eltiltva, írtam, hogy fagyiztunk.
Egy évben ott van a születésnap, névnap, karâcsony, mikulás, húsvét, gyereknap minimum. Szoktak kapni a gyerekeim tárgyi ajándékot, de igyekszünk az élményre helyezni a hangsúlyt és nem arra szoktatni ôket, hogy ôk maguk elvárják az ajándékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!