Miben viszitek a gyerekeiteket az oviba, cipőbe vagy már szandiba?
Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 08:17
1/8 anonim válasza:
Cipőben, de csak azért, mert nem vettem még meg az új szandálokat.
2/8 anonim válasza:
Cipőben még. Lassan már váltunk szandira
3/8 anonim válasza:
Cipőben. Szerintem reggel még nincs annyira meleg, hogy szandálba menjen. Max zoknival, de az milyen már...
4/8 anonim válasza:
Cipőszandálba jár már ilyenkor.
Ezt zoknival simán rá adom, sima szandit persze nem 🙈
5/8 anonim válasza:
Szandál, bokazoknival. Délelőtt cipőbe már belesül a lába az udvarban..
6/8 anonim válasza:
Szandálcipő. Szandált még nem adnék rá,sőt később sem valószínű.Az óvoda udvara tele van fákkal, délelőtt még hűvös van ott.Nyáron már nyilván nem, de pár napja van igazán jobb idő.De amellett a földből kiállnak itt ott a fák gyökerei, bárhol elakadhat a lába, megsérülhet a körme, lába ujja úgyhogy nálunk a zárt elejű cipő marad abban a 4 órában míg ott van.
7/8 anonim válasza:
Én még minden gyereken cipőt látok. Az oviban az udvaron is abban vannak.
8/8 anonim válasza:
Még cipőben de egyébként gyereknek nem ciki a szandál zokni se főleg a zárt orrú szandallal hát én simán rá szoktam reggel adni zoknival du meg anélkül jövünk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!