Mi volt eddig a legzavarbaejtőbb dolog, amit csinált a gyereked?
Figyelt kérdés
Amitől égett a fejetek vagy nagyon meglepődtetek.2023. máj. 23. 14:54
11/17 anonim válasza:
Cívis alatt nyáron, nagy ellenőrzések voltak a Balatonon. Sok ittas vezetőt elvittek, hivatalos mérésre. A strand mellett kapták el őket. Az 5 éves fiamnak mondtam, hogy alkoholt ittak és ezért nem vitték el őket a rendőrautóban. Másnap, aki a strandi büfében sört vágyis " alköhölt" ivott, annak elmondta, hogy börtönbe kerül.😂
13/17 anonim válasza:
Ételmérgezésem volt, extrém hasmenéssel, és az elején sajnos nem jutottam el a vécéig. Kisfiam (2 volt) akkoriban élte azt a korszakát, hogy ami nagyon beégett neki, azt mindenkinek elmondta. Úgyhogy az összes szomszédnak, boltosnak, szimpatikusabb járókelőnek elújságolta, hogy "anya fosott".
14/17 anonim válasza:
A pénztárnál mondta a legkisebb fiam egyszer, hogy vigyem vissza a tejet a polcra, mert biztos megint fingani fogok tőle.
15/17 anonim válasza:
Nállunk az volt hogy a 4éves lányom a sarki kisboltban pletykálkodott az eladóval, elárulta neki hogy "anya menstruál" (előtte látta amikor betétet vettem és mivel érdekelte elmondtam mire való)
16/17 anonim válasza:
9-es, ez alap ám minden kisgyereknél, szerintem ez nem ciki. Az enyémek is megcsinálták. Emlékszem a pécsi szökőkútnál a főtéren ott pancsolt egy csomó kisgyerek, mintha strandon lennének. Másnap már úgy mentünk, hogy vittünk törölközőt meg váltóruhát.
17/17 anonim válasza:
Rokonoknál voltunk (5éves volt a lányom), elment wc-re és kérdezte mi ez a wcbe? (wc kacsa volt) válaszoltunk neki majd mikor késöbb mentünk mi is láttuk hogy a wc kacsa a wc mellé van téve. megkérdeztük miért csinálta a válasza az volt hogy nem akarta hogy lássa a kacsa hogyan pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!