Amikor hétvégén felborítják a bioritmusát a gyereknek a késői altatással és hétfőn kedden hullaként megy suliba az alsós, akkor mit lehet tenni?
A 2 évesek meg alszanak napkozben is. Az en gyerekem 6:40- 16:40-ig napi 10 órakat van suliban!
Hagyjuk már ezt a bezzegezést!
Nekem mondjuk már az egy évesem se aludt napkozben, de mindegy.
Ne vidd a gyereket 6:40-re, bakker. 8tol van tanitas, 3/4 8ra kell beérni, a napközi meg négyig kötelező. Máris nincs 10 órát ott a drága gyermek.
Így érek be a munkába csak egyelőre ez van.
Oviban még laza volt az egész mivel akkor másik helyen rugalmasban voltam, megesett hogy 10 re viszem csak oviba. Az ovonők ki is voltak tőlem én meg attol hogy kötelező az ovoda.(rengeteget voltam home office ban is)
Ott meg az volt vele a baj hogy nem alszik ebéd után és kinlodik.
Nem problémás a gyerek. Annyit pont az alvásszükséglete ami korához képest a tábláatokban van pont a középhatáron a minimum es maximum alvásmennyiség közt.
A gyerekem alvásszükséglete teljesen pont megfelel az "irodalomnak".
Napirend van. És gyerekközpontúság. Nálam.
Ez egy cikk a hülye anyáknak:
Ez meg a táblázatok:
Oldal közepén:
Ebben az ideális alvásmennyiség szigorúbb az előzőnél
Jaj de keresik mibe lehetne belekötni, hogy lehordják vagy a gyereket, vagy a szülőt a lepcses szájúak, csak mert az alvásidőn aggódik egy anya :D
Home office-ban voltam és rugalmasban, és gyerekbarát munkahelyen voltam es nem láttam az ovinak értelmét sem, csak a törvényi keretek miatt kellett vinnem, hogy meglegyen legalább a napi 4 órája.
A korán kelésről meg annyit, kérdezz már meg pár anyát hogy az mi. Bakker anno ejszakánként keltem 2 óránként is. Mit nekem az 5 orai kelés ma is napi egyszer.
#28! Na, hát, akkor helyben vagyunk. A volt férjed meg annak nem látja értelmét, hogy hétvégén felverje a gyereket meg mindenki mást a családban hajnali fél 6-kor, amikor végre alhatnának is🤷🏼♀️
Cica, szokd meg, nem körülötted forog a világ😉 Majd, ha a gyereked zavarja, akkor szépen kinyitja a száját és megmondja az apjának, hogy apa, nem akarok hozzád jönni, mert túl későn kell kelni😂 Ha az anyjától örökölte, akkor jó nagy van neki, menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!