Amikor hétvégén felborítják a bioritmusát a gyereknek a késői altatással és hétfőn kedden hullaként megy suliba az alsós, akkor mit lehet tenni?
Hat nem aludt el hétfőn hamar. Be nem állt a szája az ágyban is órákig.
Kedden ugyanez.
Nem kell ahhoz orvos hogy időben le kell fektetni aludni. Tamogatni kell az idegrendszerét, pihenéssel, kiegyensúlyozottsággal, vitaminokkal egy normális életritmussal és életvezetessel (pl nem a tiktok elé ültetni hétvégéken hogy vakulásig nézze.)
Olyankor összeszedett ügyes okos nem hiperaktív nincsenek csuromvizes pólóátázós izzadós éjszakái sem.
De amikor valakinek hülyék a rokonai, hogyan védheti a gyerekét?
Vasárnap este már gondolom nálad alszik el. Akkor miért nincs időben ágyba dugva? Mert a hétfői ébredése azon múlik, nem a péntek-szombat estén!
Nálunk is hétvégén később kerülnek ágyba a gyerekek és értelemszerűen reggel hagyjuk őket aludni, amíg maguktól föl nem ébrednek.
Az meg, hogy átizzadnak éjjel, annak ezer és egy oka lehet. Én is átizzadtam a minap, aztán rájöttem, hogy egyszerűen későn vacsoráztam, rengeteg vizet ittam hozzá, elég meleg volt a takaróm, ezért csuromvizesre izzadtam a pizsamámat.
Eléggé az az érzésem, hogy a kákán is keresed a csomót, hogy beleköthess a rokonaidba, akik feltételezésem szerint a volt férjed ill. szülei. Akiket gyűlölsz a válásod miatt és bármit tesznek a gyerekkel, az csak rossz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!