Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Veletek is előfordult az,...

Veletek is előfordult az, hogy nem vitte az ovis gyereketeket közös programra, mert problémás?

Figyelt kérdés
A fiam most kiscsoportos és mennek kirándulni, előtte egy nappal közölték, hogy őt nem viszik el, mert van mikor elfut, vakmerő, nem hallgat mindig a nevére és nem tudják a biztonságát garantálni. Én ezt még meg is értem, csak ez nagyon rosszul érintett, főleg hogy már készültünk rá.
2023. máj. 15. 08:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szolhattak volna hamarabb. Viszont tapasztalatból írom, hogy ne pörgesd rá előre a programokra. Akármikor beteg lehet, vagy törlik a programot, ha ilyen rákészülést csinálsz előtte, csalódás lesz neki.
2023. máj. 15. 10:20
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk volt ilyen és ment az a szülő, akinek a gyereke problémás volt. A gyerekek imádták az apukát, a kisfiú meg könnyebben beilleszkedett, hogy ezeken a programokon részvett.
2023. máj. 15. 10:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem, de anno osztálytársamnál alsó tagozatosan igen. Igaz, hogy ott először megpróbálták hogy jöjjön az anyja is, de mivel az anyja mellől is eltűnt egy fél órára, végül többet nem vállalta az osztályfőnök. De az extrém eset volt.

Előző nap szólni elég gáz, ezt biztos tisztáznám...

2023. máj. 15. 11:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A lányom SNI-s, semmilyen programból nem zárták ki eddig (több SNI-s gyerek is van a csoportban, őket sem). Igaz, még kiscsoportos, kirándulni nem mentek még. De terveznek gyerek napon sétálni egy játszótérre, onnan sem zárják ki őket.
2023. máj. 15. 11:11
 15/20 babyboom567 ***** válasza:
71%

6,5 éves Sni-s kisfiam van,speciális oviba jár.

Voltak már állatkertben, az katasztrófa volt.Most nemrégen voltak bábszínházban,ez nagyon jól sikerült.

Na viszont most akarnak menni buszos kirándulásra, hát őszintén megmondom, hogy rettegek tőle, gőzöm sincs ,hogy elengedjem-e.Azt sem tudom,hogy mi lenne a jobb, hisz egész életében nem lehetek mellette.

A veszélyérzete 0.És nagyon kíváncsi,mindent ki akar próbálni,megnézni, bemászni,felmászni, átmenni,leugrani, szétszedni,belenyulni,kiönteni,átönteni,felborítani,stbstbstb.1000%-os figyelem mellett is 2 mp alatt tud bajt csinálni.

Az időzítés rossz, de legyél hálás,hogy legalább bevallják,hogy nem tudják felügyelni.(szülőként neked is be kellene látnod, hogy 2 dadus+2 óvónőnek 30 gyerekre kell figyelnie, nem tudnak a tiedre külön).

Vidd el a gyereket te magad valahova,ha már így készültetek rá.

2023. máj. 15. 12:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem 15-ös,hogy mit diagnosztizáltak a fiadnál? Az én fiam azért bátortalan tud lenni, nagyobb csúszdáról csak sokára mert lecsúszni, olyankor mondogatja,hogy bátor leszek. Nem verrkedős, talán túl barátkozós is. A baj az, hogy nagyon akaratos, túlpörgős és elfutkározós. Elvisszük majd őt külön oda, ahova mennek.
2023. máj. 15. 12:39
 17/20 A kérdező kommentje:
Most olvasom hogy elírtam a kérdést. 🙂
2023. máj. 15. 12:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt elegáns ezt egy nappal előtte közölni, az tény, de maga a szitu szerintem érthető. A világ nem igazodik a gyerekhez, minél jobban kilóg, annál jobban kell neked dolgozni rajta, hogy ezen változtass és kevésbé szenvedjen. Tapasztalatból mondom... ha "problémás", akkor készülj úgy, hogy ez gyakori lesz.
2023. máj. 15. 13:31
 19/20 anonim ***** válasza:

nincs rola papirod még hogy gyerek adhs.

nekem van 2 sni gyerekem az egyik az is maradt +figyelemzavaros de soha nem hagytåk ki az ovis kirándulásokbol ki .sőt iskolásként erdei táborban is volt .

2023. máj. 15. 19:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Én a 6 éves gyerekemet sem mindig engedtem el,pedig ő nem adhds meg semmi ilyesmi. Egyszerűen voltak olyan programok,ahol úgy gondoltam,hogy a gyerekemet nem érezném biztonságban,amilyen izgága,csapongó. 6.5 éves lett,mire megbízhatóan viselkedett. Ha valaha azt mondaná nekem bárki,hogy a gyerekemet olyan helyre viszi,ahol nem tudja garantálni a biztonságát, na oda sosem engedném.
2023. máj. 17. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!