Veletek is előfordult az, hogy nem vitte az ovis gyereketeket közös programra, mert problémás?
Hát ezt a békát bizony nagyon úgy tűnik, hogy le kell nyelned. Az viszont tényleg nem szép, hogy előtte nap közlik.
Hány éves amúgy? Sni-s?
Azt megértem, hogy nem vállalják a felelősséget a biztonságáért ebben az esetben, de ezt nagyon nem így kéne közölni, főleg nem egy nappal előtte, mikor már a gyerek is beleélte magát.
Biztos, hogy nem hagynám annyiban, és megkérném őket, hogy máskor hamarabb szóljanak, ha gondjuk van. Nem is értem, miért nem lehet ezt normálisan megbeszélni a szülővel, bár gondolom állami ovi, attól meg sokat nem szabad elvárni.
Ez az első eset?
5!
A probléma az, hogy akkor is a pedagógusok felelőssége a gyerek, ha ott vana szülő....
Magyarán szólva neveletlen szófogadtlan.
Mert ezek amit le írtál nem sni gyerek csak szimplán neveletlen szófogadtlan.
8!
Vagy nem. Az én gyerekem is ilyen volt -az ovin kívül. Az oviban mintagyerek volt.
Masodik voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!