Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Veletek is előfordult az,...

Veletek is előfordult az, hogy nem vitte az ovis gyereketeket közös programra, mert problémás?

Figyelt kérdés
A fiam most kiscsoportos és mennek kirándulni, előtte egy nappal közölték, hogy őt nem viszik el, mert van mikor elfut, vakmerő, nem hallgat mindig a nevére és nem tudják a biztonságát garantálni. Én ezt még meg is értem, csak ez nagyon rosszul érintett, főleg hogy már készültünk rá.
2023. máj. 15. 08:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Hát ezt a békát bizony nagyon úgy tűnik, hogy le kell nyelned. Az viszont tényleg nem szép, hogy előtte nap közlik.

Hány éves amúgy? Sni-s?

2023. máj. 15. 08:57
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem volt ilyen, mert az én gyerekem szabalykoveto volt az oviban. Ha ott nem ilyen lett volna, simán megertettem volna, hogy nem akarják vinni, sőt, én magam se engedtem volna.
2023. máj. 15. 09:00
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Azt megértem, hogy nem vállalják a felelősséget a biztonságáért ebben az esetben, de ezt nagyon nem így kéne közölni, főleg nem egy nappal előtte, mikor már a gyerek is beleélte magát.

Biztos, hogy nem hagynám annyiban, és megkérném őket, hogy máskor hamarabb szóljanak, ha gondjuk van. Nem is értem, miért nem lehet ezt normálisan megbeszélni a szülővel, bár gondolom állami ovi, attól meg sokat nem szabad elvárni.

2023. máj. 15. 09:22
 4/20 A kérdező kommentje:
Nincs még diagnosztizálva,nem kap fejlesztést sem még, mert nagyon lassú a folyamat és óvónők elég későn adták be a papírjait a szakértőknek. Szerintem ADHD-s. Azért ezt közölhették volna előbb is, egy sni-s gyerek sem érdemli meg kevésbé, hogy utolsó pillanatban, amikor már beleéli magát valamibe csak úgy eltöröljék a tervet.
2023. máj. 15. 09:24
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor megszokták kérni, hogy valamelyik szülő mennjen vele.
2023. máj. 15. 09:25
 6/20 A kérdező kommentje:
Igen, meg fogom mondani, hogy azért mert problémás gyerek még vannak érzelmei, sőt igazából az az egyik "jellemzője", hogy túlérzékeny. Már megvettük neki a táskát, kapott új kulacsot, amit imád, mutattuk neki a helyet is, csúszda mindenhol. Szóval, igen, nagyon szomorú vagyok.
2023. máj. 15. 09:26
 7/20 anonim ***** válasza:
96%

Ez az első eset?

5!

A probléma az, hogy akkor is a pedagógusok felelőssége a gyerek, ha ott vana szülő....

2023. máj. 15. 09:28
 8/20 anonim ***** válasza:
24%

Magyarán szólva neveletlen szófogadtlan.

Mert ezek amit le írtál nem sni gyerek csak szimplán neveletlen szófogadtlan.

2023. máj. 15. 09:34
 9/20 anonim ***** válasza:
96%

8!

Vagy nem. Az én gyerekem is ilyen volt -az ovin kívül. Az oviban mintagyerek volt.

Masodik voltam.

2023. máj. 15. 09:43
 10/20 A kérdező kommentje:
8-as! Azt tudod, hogy a bunkó felnőttek legnagyobb része is sokszor neveletlen gyerekből lesz? Te vagy szimplán tájékozatlan, vagy egyszerűen bunkó vagy. Hivatalosan, kutatásokkal alátámasztva az ADHD nem nevelési hiba és nem a semmiből jön, csakúgy mint az autizmus.
2023. máj. 15. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!