Kolyokfoglalkoztato kérdése:
Hetente hányszor kézműveskedtek az ovis gyereketekkel?
Figyelt kérdés
Jut időtök alkotni, rajzolni, festeni valamit ovi után délután vagy hétvégén?
Ha igen, miket csináltok?
2023. febr. 10. 11:44
1/11 anonim válasza:
Őő kb 0x, nem érdekelte soha az ilyesmi
2/11 anonim válasza:
Lányom rajzol mindennap egyedül, 5 és fél éves.
3/11 anonim válasza:
Mikor mennyit.
Betegen minden nap délelőtt délután.
Rendes ovis napokon hétvégén biztosan.
Hétköznap 1-2 nap rajz vagy gyurma önállóan.
4/11 anonim válasza:
Ha nincs oviba, mert beteg, akkor kb minden nap. Ha oviba van akkor ritkán. Heti 1x festés, 1xrajzolás,1x gyurmázás kb.
4éves
6/11 anonim válasza:
Ovi után gyurmázunk, az a kedvence. Este pedig rajzolunk, van pepcos rajztáblánk, ami törölhető. Festeni ritkán szoktunk, színezni nem szeret. Néha szoktunk ragasztani is
7/11 anonim válasza:
Az ilyen sima törölheető táblát nem vettem én ide…. Vagy mondjuk a nyomdàzást..
De szezononként szoktunk komolyabbat..ragasztós, kivágós stb.
3 és 4,5 èvesek
3.
8/11 anonim válasza:
Oszinten? Se idom se energiam ilyesmire hetkozben, mikor hazaesek a munkabol, akkor takaritas, fozes, mosas stb, a gyerekekkel is kene kicsit jatszani, a naggyal tanulni. Szoval sajnos kezmuves dolgokat nem csinalunk, de mivel az oviban minden nap van ilyen program, ezert sztem nem hianyokjak. Egyebkent itthon onalloan egyedul szoktak foglalatoskodni ilyesmivel. Vagas, ragasztas, rajzolas, gyurmazas. De en nem szallok be.
9/11 anonim válasza:
3.;7. Vagyok..
De nyàron keveset, maximum, ha kinn festegetnek, színeznek..
Kertünk van, inkàbb ott medencezünk, bandàzunk.
10/11 anonim válasza:
változó. van hogy naponta de van amikor hetekig nem. télen azért gyakrabban, heti párszor szoktunk rajzolni (gyurma, festés ragaszoltozas, azért ritkább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!