Meddig hagyjátok két év körüli gyereketeket aludni délben?
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit lelkiismeret furdalásom van, ha felébresztem, dehát nem lehet vele bírni, ha sokat alszik.
22 hós, 3 órát szokott aludni (12-től). Én nem szoktam ébreszteni, mert simán elalszik így is este 8-kor.
Viszont amikor még napi 2-t aludt, akkor du. 4 után sosem hagytam aludni. Általában úgy aludt, hogy 9-től fél 11-ig, aztán fél 3-tól 4-ig. De ez néha elcsúszott, volt, hogy csak 3-kor aludt el, és akkor aludt volna 4 után. Olyankor mindig felkeltettem, hogy este ne legyen gond. Én is mindig rosszul éreztem magamat olyankor, de muszáj volt ébreszteni a saját érdekünkben, különben este 10-kor is a fejünkön ugrált (volna).
Megértelek, hogy sajnálod, de tényleg muszáj néha őket kelteni.
Köszönöm mindenkinek.
A fiam 22 hónapos, decembertől megy bölcsibe, ott 1-3-ig alszanak, úgyhogy lassan hozzá kell szoktatnom a 2 órás alvásokhoz. Ő este 9-kor alszik el, és reggel 6-7 között ébred, majd 12-kor teszem le, és ha hagynám néha 4-ig is aludna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!