Hadjátok aludni a gyereket, ha beteg? Főleg ha lázas?
Hagyom, persze. Azért jó a digitális lázmérő, mert ha mérem, nem ébred fel.
Napközben azért más, nyilván a fél napot ne aludja végig, mert felborítja az alvásrendet.
Normális szülő nem ébreszti föl a lázas gyerekét. Én még gyerekorvost is mondtam le, mert pont akkor lázasan aludt. Teljesen egyetértettek velem, adtak időpontot másnapra.
Remélem ilyen ostobaságot te sem tennél, kérdező, ugye???
Én napirendet tartok akkor is. Vagyis délután keltem 2 óra alvás után, legfeljebb kicsit vagyok lazább.
Az enyémek ha kapnak lázcsillapítót ugyanolyan rosszcsontok lesznek és ugyanúgy kukorékolnak.
Így is 9-10 közt dőlnek ki, ha beteg akkor inkább lehessen este elaltatni mint szetaludja magát nappal aztán vergődjünk.
Àpolasi céllal nem keltem fel őket. Orrszívás sajnos kivétel ha hallani h szörcsög.
Làzmerést én felesleges dolognak tartom, kb 1x mertem eddig a 2 gyereknek összesen.
Persze, hogy hagyom.
Mióta kinőttek a csecsemőkorból nincs okom felkelteni ilyenkor őket. 1 év alattiként amikor kórházban voltak, volt hogy kelteni kellett, de az más helyzet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!