Egyedülálló anyák! Hogy lehet megoldani ha állandóan beteg a gyerek?
3 éves,
1 hónapból 2-3 hetet beteg, nem tud menni oviba.
Nekem viszont dolgoznom kell, és nem lehetek ennyit táppenzen.
A garantált bérminimumot kapom, nem igazán futja bebysitterre
Ki hogy oldaná meg?
Mama csak alkalmanként vam sajnos, szomszéd sem opció.
Őszintén szólva a barátnőm nem szivesen vigyaz ra betegen, mert ő is elkapja.
De dolgozni meg muszáj
Úgy érzem egy patt helyzet
És nem fair hogy nem sok segítség van az egyedülálló szülőknek
Nem fair, de a segítség mértéke nem függ össze avval, hogy hányan nevelik a gyereket. Sok ember nem tud elszabadulni sehogy a munkából. Pl. a párom sem. Ha betegségről van szó, minden betegszabi rám marad, ezen változtatni nem lehet.
Nagymamával nem lehetne megbeszélni, hogy ne csak alkalmanként legyen, legalább ebben az évben? Jövőre (ha jól sejtem, középsős lesz) sokkal jobb lesz nagy eséllyel.
Nem értem sosem ezt az egyedülállónak több segítség járna szöveget...
Na mindegy ez másik téma.
Vagy megpróbálsz keresni rugalmasabb munkát, esetleg gyerekorvossal beszélni hogy adjon valami immunerősítőt.
Attól hogy elváltatok, apuka is vigyázhat rá néha.
Apuka nem opció. Mintha nem is létezne.
Mama pesig 7-19ig dolgozik hétköznap, így nem nagyon tud segíteni.
Home officeban is voltam,de azzal az a baj hogy attól nekem dolgoznom kell, nem tudok a gyerekre figyelni attól hogy otthon vagyok. Bejövő hívásokat kellett fogadnom.
:(
Nekem irtó nagy szerencsém volt, egy nyugdíjas családbarát néni elvállaltabetegen is napi! 2000 forintért 6-7 évvel ezelőtt. Annyi volt hogy el kellett hozzá vinni. Persze az első 1-3 napban mikor nagyon beteg, lázas volt itthon voltam vele de a többit Ő vitte. Még ebédet is főzött neki mindig amit kért. Ritka nagy kincs volt.
Azóta ferjheg mentem. Most a kisebb 2 éves, azóta saját vállalkozásunk lett a férjemmel így tudok itthonról dolgozni rugalmasan szerencsére
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!