2 év körüli gyereket fürdés után bekenitek hidratálóval? Milyennel? Az egész testét, vagy csak a száraz részeket?
Az én fiamnak nagyon száraz a bőre, csúnyán érdes. A Gabi testápolótól sem javult a helyzet, most vettem neki a gyógyszertárban helyben készített krémet, azzal kenem szinte az egész testét este és reggel. Már javult valamit a helyzet, csak nem tudom, helyes-e ennyit kenegetni.
Gondoltam, megkérdezem a többi anyukát.
Köszi!
Szia.
Az én fiam 22 hónapos, eléggé problémás a bőre. Én gyógyszertári testápolót iratok fel a dokinővel, az nagyon szépen helyre teszi, de ha kihagyok 1-2 napot, rögtön érdes lesz neki újra. Az egész testét bekenem fürdés után, nagyon szereti:)
Köszönöm a válaszokat! Az én fiam is szereti a 'masszázst' :-)
Majd kipróbáljuk a Niveát is!
Szerintem is érdemesebb bio, vagy legalább natúrkozmetikumokkal próbálkozni (ebben a kategóriában találhatók olcsóbban, pl. Alverde, bár itt is meg kell nézni az összetevőket) , esetleg házilag keverni valamit (de még a gyógyszertári termékek is jobbak, mint a legtöbb boltok polcain található babakozmetikum).
Csak próbaképpen, nézd meg hány mérgező összetevőt tartalmaz ezekből, az a habfürdő/testápoló, stb. amit most használtok. [link] (persze ez csak egy oldal a sok közül, ami ezzel foglalkozik, de bárhol utánanézhetsz, rengeteg tudományos cikk van ilyen témában az interneten is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!