Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyereket fürdés...

2 év körüli gyereket fürdés után bekenitek hidratálóval? Milyennel? Az egész testét, vagy csak a száraz részeket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én semelyik részét nem kenem. A babafürdetőben van hidratáló. Csak az arcát és a kezét kenem hidegben, séta előtt fél órával, hogy ne szárítsa ki a szél. Gyönyörű bőre van.
2010. okt. 10. 14:15
 2/10 A kérdező kommentje:

Az én fiamnak nagyon száraz a bőre, csúnyán érdes. A Gabi testápolótól sem javult a helyzet, most vettem neki a gyógyszertárban helyben készített krémet, azzal kenem szinte az egész testét este és reggel. Már javult valamit a helyzet, csak nem tudom, helyes-e ennyit kenegetni.

Gondoltam, megkérdezem a többi anyukát.

Köszi!

2010. okt. 10. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Én kenem mindig, mindenhol, pedig csak 3 hónapos. Gyógyszertári krémünk van és nagyon jó. Igaz, neki kicsit érzékeny és szárazabb a bőre.
2010. okt. 10. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is kenem. A hajlatokat hintőporozom. Jelenleg a Nivea babatestápolóját használjuk.
2010. okt. 10. 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Értem, bocsi, azt nem figyeltem, hogy "száraz részeket" is írtál. Akkor a Níveát ajánlanám, legtöbb száraz bőrű babás ismerősömnél ez vált be.
2010. okt. 10. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Az én fiam 22 hónapos, eléggé problémás a bőre. Én gyógyszertári testápolót iratok fel a dokinővel, az nagyon szépen helyre teszi, de ha kihagyok 1-2 napot, rögtön érdes lesz neki újra. Az egész testét bekenem fürdés után, nagyon szereti:)

2010. okt. 10. 14:41
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Az én fiam is szereti a 'masszázst' :-)

Majd kipróbáljuk a Niveát is!

2010. okt. 11. 13:17
 8/10 peter220 válasza:

Innen mindent meg tudhatsz:

Kezdőlap:Másold be a linket a fej részbe!

[link]

Néztem jónak tűnik:

# [link]

2010. okt. 17. 12:26
 9/10 anonim válasza:

Szerintem is érdemesebb bio, vagy legalább natúrkozmetikumokkal próbálkozni (ebben a kategóriában találhatók olcsóbban, pl. Alverde, bár itt is meg kell nézni az összetevőket) , esetleg házilag keverni valamit (de még a gyógyszertári termékek is jobbak, mint a legtöbb boltok polcain található babakozmetikum).

Csak próbaképpen, nézd meg hány mérgező összetevőt tartalmaz ezekből, az a habfürdő/testápoló, stb. amit most használtok. [link] (persze ez csak egy oldal a sok közül, ami ezzel foglalkozik, de bárhol utánanézhetsz, rengeteg tudományos cikk van ilyen témában az interneten is).

2010. okt. 17. 16:39
 10/10 anonim válasza:
Létezik sok természetes növényi összetevőkből álló kozmetikum is, csak nyilván ezeket drágább előállítani, tartósítani (pl. gyakran e-vitaminnal, azaz tocopherollal tartósítnak), így sajnos az áruk is borsosabb.
2010. okt. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!