Babóca bőre elég száraz. Fürdés előtt bekenhetem olajjal?
Figyelt kérdés
12 napos.2008. okt. 19. 12:08
1/5 anonim válasza:
Hát hogyne.
De kenheted fürcsi után testápolóvak is, de jó rá a gyógyszertári fürdető is testápolóként, vagy kérj tanácsot a dokitól.
2/5 anonim válasza:
Még kicsi ahoz. Használj Hydrophiles fürdetőt. Vagy bekened vele a babát,és úgy be a vízbe. Vagy jó forró vízbe hagyód hogy elolvadjon,és ha megfelelő hőfokú a víz(37*C) akkor kell belerakni a vízbe. Gyógyszertárba kapható,vény nélkül is.
3/5 anonim válasza:
Én a gyógyszertári fürdetőkenőccsel szoktam a gyermekorvosunk tanácsára bekenni a bőrét minden fürdetés után.Azóta nem száraz.
4/5 anonim válasza:
Nekem kifejezetten azt mondta a gyerekorvos, hogy minden fürdetés előtt kenjem le sima napraforgóolajjal, most 3,5 hetes és nagyon szép a bőre, ahol hámlott, oda még pluszba kentem a gyógyszertári fürdetőből is és mostmár ott is elmúlt a hámlás.
5/5 anonim válasza:
Én is gyógyszertári napraforgóolajat használtam, ha száraz volt a bőre. A patikai fürdetőt (Unguentum Hidrophilicum Nonionicum) elkevertem egy kis olajjal, és ezzel mosdattam. Olyan jó puha lett tőle a bőre, pedig szegény nagyon száraz és repedezett volt, miután megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!