Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idő után szokott hozzá...

Mennyi idő után szokott hozzá gyerkőcöd a "nagy gyerekeknek" való ágyhoz?

Figyelt kérdés
Tegnap alakítottuk át 22 hónapos lányomnak a kiságyát ifjúsági ággyá. Pelenkázó így lekerült, nyitottabb lett, a leesésgátlót feltettük. Viszont kegyetlen egy éjszakánk volt, folyton felkelt, és bemászott hozzám, nem győztem visszatenni. Reggel 6-kor viszont kétségbeesetten állt a szoba közepén a takarójával és a párnájával a kezében, legörbült szájjal, mintha keresné, hogy hol az ágya. Szépen megmutattam neki, elmagyaráztam, de mégsem akart már visszaaludni ott. Ti mikor szoktattátok át csemetétek és hogyan fogadta?
2010. okt. 10. 08:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia,pont most tettük át mi is kisfiunkat heverőre.18 hónapos.Egyszer megpróbáltam este oda lefektetni.1 órát sírt,hiába simogattam a hátát.Így visszatettem a rácsosba.MEgpróbáltam 1 hét múlva de már NAPPAL letenni.Kétszer kijött sírva,visszavittem és megmondtam hogy ebben kell mostantól aludnia.És láss csodát,elaludt.ÉS este is azóta.Szerintem kezdd el nappal.Éjszaka meg tedd vissza a rácsot még egy kicsit.Ha tudod.Sok sikert és kitartást.Nem könnyű tudom.
2010. okt. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!