Emlékezni fog rám?
Figyelt kérdés
Exem kisfiát egyedül neveltük, rám tekintett sokáig apaként, négy és fél éves volt, mikor szakítottunk az anyukájával. Sajnos haragban váltunk el, mindkettőnknek van új párja, de egyébként sem tartottam volna egészségesnek, hogy a gyerekkel tartsam a kapcsolatot, mert csak összezavarta volna. Viszont nagyon kedveltem, hiányozni fog nagyon, és érdekelne, vajon később még fog-e rám valamennyire emlékezni? Vagy ehhez még túl pici, és már nem maradok meg neki, legfeljebb halvány emlékképként?2023. máj. 7. 15:01
11/14 anonim válasza:
Pár évig igen. Talán 8 évesen már nem.
12/14 anonim válasza:
Én teljesen élénken emlékszem a bébiszitteremre, aki 1.5 éves koromtól vigyázott rám.
Nem tudom, hogy 4 vagy 5 éves koromig volt velünk, de valahol akörül mehetett el, mert 6 évesen mentem suliba. Ovi végén már nem kellett aludni, nekem viszont még kellett, mikor elment, a tesóm (2 év van köztünk), meg még bölcsibe járt.
De mondjuk nekünk voltak felvételek, képek róla, úgyhogy időről időre láttuk, meg talán egyszer nagyobb koromban meg is látogattuk őt.
13/14 anonim válasza:
Engem nem az anyám nevelt fel, de születésemtől kezdve elvitt magához hétvégente. Az első emlékem vele kapcsolatban 5 éves koromban volt, előtte semmire nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!