Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért akarja minden anya,...

Miért akarja minden anya, hogy kék legyen a gyereke szeme? (Tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés

Akárhol szó van róla, hogy kinek hogy változott a szeme színe a gyerekének, a kommentelők megmutatják a pár hónapos gyereknek a kék szemét, és odairjak, hogy reméli kék marad.

A barna is lehet ugyanúgy szép szem, mi ez a kék szem mánia??

2023. máj. 4. 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem zöld a favorit. Párom zöld szemű, és anyai nagymamámnak is varázslatos, gyönyörű zöld szeme van, annyira szerettem volna, hogy egyik gyerek örökölje. Lányom szeme lett olyan, hogy mogyoró barna, zöld gyűrűvel, fiam szeme gesztenyebarna, mint az enyém.
2023. máj. 4. 18:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem barna, férjemé kék. Én is szurkoltam a kékért, szimplán azért mert mindenki barna nálunk.

Kék maradt, gyönyörű. De tuti ezt mondamám akkor is, ha barna lett volna :)

2023. máj. 4. 18:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok.

Látom a sok okostojás szereti nyomkodni a piros kezet.

Egyrészt egy vicc volt, másrészt szerintetek 2 kékszemű embernek milyen színű lesz a gyerekének a szeme? Persze hogy kéket vártam, és akartam mert ha barna lett volna néztem volna mint Rozi a moziban hogy akkor ki a fene az apja? A szentlélek?

[link]

2023. máj. 5. 10:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13. Ne akadj fenn ezen, tipikus gyakoris szellemi szint. Én jót nevettem, mondjuk tisztában vagyok az általános iskolás biosszal, de itt vannak akik a google-t nem képesek használni.
2023. máj. 5. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mert feltűnőbb, kifejezőbb mert jobban látszik a pupilla állapota, esetleg ritkább, emiatt különlegesebb (de ez nagyon egyedi, mert az én környezetemben minimum fele-fele de inkább több a kék/zöld). Szebbnek tartja a közvélemény és hát mindenki szép gyereket akar, akire büszke lehet és akit dícsér mindenki.

Nekem egyébként barna szemem van, és jobban is tetszik a barna, férjemé is barna. Számomra melegséget sugároz, bizalomgerjesztőbb (persze nem csak ez alapján dől el). A világos kékről a filmes zombik jutnak eszembe.

Én barna hajú, barna szemű kisbabát képzeltem el magamnak, de a fiam nagyon szőke és világos kék szemű 1 évesen. Kicsit olyan mintha nem a mienk lenne. De annyira nem meglepő mert sok ilyen típus van a családomban is. Teljesen elfogadtam úgy ahogy van, de azért én reménykedek még, hogy be fog barnulni.

2023. júl. 29. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!