3 éves kisfiút elvinnitek moziba?
Figyelt kérdés
Illetve vennétek neki popcornt/nachost?2023. ápr. 22. 16:55
11/15 Derjaderja válasza:
A kislányom 4 évesen volt az apjával gyerekvetítésen. Azt mondták, nem volt hangos.
Vettek popcornt.
Én ezt a minimum életkornak gondoltam, amikor ennek értelme lehet.
14/15 anonim válasza:
A harmadik születés napja előtt 2 nappal voltunk elöszőr moziban. Bogyó És Babóca mesét néztük meg, 70 perces volt. Bírta ügyesen, néha kicsit fészkelődött. A reklámok voltak neki kicsit hangosak, de a maga a mese már nem.
Mi popcornt vettünk mert azt nagyon szereti.
15/15 anonim válasza:
Gyerekfüggő. Ha otthon végigül egy másfél órás filmet, akkor elvinném, ha nem, akkor kíméld meg a jelenlétetektől a többieket, akiket a film is érdekelne. Popcornt simán vennék neki, nachost azért nem, mert szerintem tuti kiborítaná a szószt, vagy magára kenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!