3 éves kisfiatok mekkora?
Az én 3 évesem 93 cm körül van, 12 kg, és 24-es a lába. Barátaink hasonló korú gyerekei mind nagyobbak. Persze, tudom, nem vagyunk egyformák. De egy kedves jóakarótól a minap megkaptam, hogy biztos valami fejlődési baja van, hogy ilyen pici.
Én és a férjem sem vagyunk magasak, meg a családban sem senki. A férjem 180cm, én 168 cm, és a lábam is 36-os :D)
3 évesen 101 cm/17kg volt, 28as lábbal. Mi mindig azt kaptunk, hogy nagy, de szerintem nem volt kirívó. Most 4 évesen 107 cm/19kg, 30as lábbal. A lába nagy, az tuti 😅
Úgy tudom, hogy egy átlagos 3 éves 95cm/15 kg, így szerintem kb rendben van. Picivel kisebb, de csak 2 centivel :)
3 és fél éves kisfiam kb 96 cm, 13,5 kg, 25-ös a lába.
Gyerekorvosunk szerint teljesen rendben van, genetika. (Én 164 cm/50 kg, férjem 174 cm/65 kg. Már terhesség alatt is mindig kisebb volt az átlagnál..).
3 éves státuszon 110cm volt és 13-14kg. A lábára már nem emlékszem, azt tudom, hogy 2 évesen volt 27-28as.
Májusban lesz 12 éves 175-176cm és 44es a lába.
Szép és jó szokás az erre kóválygó random anyukák beszámolói alapján való tájékozódás, de akár a KSH pontosan ezeket a számokat összegző grafikonjait is megnézheted:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!