S. O. S 26hos kislanyom rettentoen fel az idegenektol, gyerekektol, ordit. Kinovi?
Figyelt kérdés
es tetejebe a dackorszak? ha vmi nem a kedve szerint van, leul, hisztizik, ordit, mindegy otthon vagy nem otthon. ami jobban elkeserit, mennyire fel mindenkitol...2010. okt. 8. 17:00
1/9 anonim válasza:
Nem növi ki. Ha eddig mindig körülötted volt,nem volt a nagyikkal,rokonokkal,gyerekek között stb,akkor nem szokta meg,hogy mások mellett is biztonságban van. A hisztire pedig te szoktattad rá. Erről most már nehéz lesz leszoktatni.
2/9 A kérdező kommentje:
akit ismer nagyik stb azoktol nem fel, csak akiket eloszor lat. 1 nap mig megszokja aztan haver azokkal is.
2010. okt. 8. 17:09
3/9 A kérdező kommentje:
ugy gondolom ...igen...konyvben olvastam, hogyan kell hisztire raszoktatni. igazad van ANYUKA!!!! ugy erzem jol nevelem.....
2010. okt. 8. 17:10
4/9 anonim válasza:
Szerintem kinövi,biztosan zárkozottabb lesz a társainál,de nem vagyunk egyformák.Az én 2 éves kislányom is ilyen.
5/9 A kérdező kommentje:
kezdem azt hinni en vagyok rossz anya:o((((((
2010. okt. 8. 18:40
6/9 anonim válasza:
dehogyis...Ő ilyen,fogadd el igy,én ezen soha nem problémázom,majd ha közösségbe kerül változik.
7/9 A kérdező kommentje:
en is ebbe bizom, de csak a kisbabakat szereti a vele korabeli gyerekeket es nagyobbakat nem fel toluk, akit nem ismer detto+a dackorszak, inkabb bog fel napig minthogy azt mondja lecci:o))) mondjuk e teren tudom, h ha valamit muszajbol akarok nala, azert se.
2010. okt. 8. 20:27
8/9 anonim válasza:
Az én kislányom a kisbabáktól is fél.Ha elkezdenek sírni,az enyém is rázendít,alig akarja abbahagyni.Az idegenektől szintén retteg,ugrik a nyakamba.Ha megszólal a csengő,akkor szintén a rohan felém.Ha hozzászólnak csak bújik hozzám.Senkivel sincs el,csak az egyik mamával,az apjával(két hetente látja)és velem.Ja ,29 hónapos a kispulykám.:)
9/9 A kérdező kommentje:
ugy felek, mi lesz oviban, meg fogja e szokni, vagy orditas lesz 1 honapig....
2010. okt. 9. 16:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!