Már most leszoktassam? És hogyan ? Kinek milyen tapasztalata volt?
Azokat kérdezek akiknek már nagyobb gyerekei vannak És tapasztaltak ilyet.
Két hónapos kisbabám már megtalálta a kezét szopogatja és sajnos a hüvelykujját jobban is szereti. Próbálom neki a cumi t adni néha lis fogadja de jobban szereti a kezét. Attól tartok rászokik a hüvelykujjára és azt nehezebb tőle elvenni amikor eljön az ideje hogy már a foga is nő stb.. vajon igazam van próbáljam a cumi t inkább erőltetni? Kinek milyen tapasztalata volt?
Közvetlen környezetemben 2 felnőtt nő van, akik 40 múltával is szopják az ujjukat. Az egyik emiatt sosem aludt férfi mellett, mert csak úgy tudott elaludni, a másik rátekerte a hosszú haját, hogy az ujja ne látszódjon, családos asszony. Az egyiknek szép fogai vannak, a másiknak nagy előreállók. Tanulság? Nincs.
Viszont nekem 2 fiam van. Egyiknek sem volt se cumi, se ujjszopás, mindkettő cicizett, a nagy 18 hósan hagyta abba nem magától, a kicsi 2.5 éves es idegrendszeri éretlen nem tudom levenni mindig sikogat szegényem így még hagyom, de neki jó lett volna a cumi csak nem fogadta el, az ujjával meg nem is próbálkozott. 😞 Folyton ideges, nincs ami megnyugtassa igazán.
Hagyd neki had szopja az ujját szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!