Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engednéd a gyerekedet ilyen...

Engednéd a gyerekedet ilyen műsorban szerepelni?

Figyelt kérdés

Felvilágosult, liberális műsor.

[link]

2023. ápr. 6. 00:12
A kérdező szavazást indított:
Igen, szülő vagyok
Nem, szülő vagyok
Igen, lmbtq vagyok
50 szavazat
1 2 3
 1/27 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
74%
De ennek a műsornak mi fene volt a célja?
2023. ápr. 6. 00:29
 2/27 anonim ***** válasza:
71%

Legalább vannak értelmes kommentelők is:

"While this might be shocking and weird to most, it`s the healthy way to talk about nakedness. When kids grow up seeing naked bodies all the time it doesn't become an issue for them, it becomes a normal thing that dosent really hold any special place. And last but not least it also helps to stop sexualization of women."

2023. ápr. 6. 01:20
 3/27 anonim ***** válasza:
43%

Persze, miért ne. A meztelenség természetes dolog. A kisgyerekek a saját szüleiket is szokták látni meztelenül, amikor együtt fürdenek. Meg vannak olyan családok, akik nudista strandra vagy finn (meztelen) szaunában járnak gyerekkel. Szóval nem ez a műsor lenne az első, se nem az utolsó, ahol meztelen felnőttet látnak.

Szerintem kifejezetten jó dolog, hogy valódi testeket látnak, nem pedig photoshoppolt képeket az interneten, ami miatt testképzavar és egyéb mentális betegségek alakulhatnának ki náluk, mert ők nem úgy néznek ki, mint a szerkesztett képek. Ráadásul a kérdéseiket is szabadon feltehetik, tanulhatnak, ami egyértelműen jó dolog.

2023. ápr. 6. 06:29
 4/27 anonim ***** válasza:
38%
Soha.
2023. ápr. 6. 06:36
 5/27 anonim ***** válasza:
60%
Ez grooming. Gyerekeket nem szexualizálunk, mert nem felnőttek. Hagyjuk őket gyereknek lenni. Ez a műsor végtelenül kínos, a célja pedig, hogy durván levigye a gyerekek ingerküszöbét abban, hogy mi oké. Pucér testeket mutogatni és nyilvánosan kitárgyalni nem oké, otthon tárgyalunk ki ilyet vagy szűk körben, baráokkal, nem nyilvánosság előtt idegenekkel. És ez nem prűdség, hanem intelligens szociális viselkedés.
2023. ápr. 6. 06:37
 6/27 anonim ***** válasza:
67%

Nem engedném, mert az enyém 8 éves, de biztosra veszem, hogy másnál már látott meztelen felnőttet(telefon suliban szünetben sajnos..), és szerintem semmi extra nincs benne. 11 évesen ha ilyet nem is, mert élőben van, de ugyanezt levetíteném filmen! Sőt, már 10 évesen is, ne kíváncsiságból a neten keresgéljen ilyesmit, mert a mai "okos" tartalmaknak köszönhetően pillanatok alatt durvább hirdetések ugranak fel, durvább oldalakra találhat, és vagy csetszobán(discord) betalálhatja valami undorító alak.

Aki elég meztelen testet látott, nem akar majd másikat látni, mert elveszti a "jelentőségét". Ami egyébként jó ha van, de ilyen kütyüs világban undorító férfiakkal nem nagyon lehet sokáig megőrizni.. Illetve azt jónak tartom, hogy nem kapcsolódik ehhez semmilyen üzenet. Ezt megelőzően elvinném olyan múzeumokba, ahol rengeteg a meztelen ember festményen, szobrokon, majd kapna könyvet, hogy vizslathassa mások testét képeken, majd levetítenék egy rakás meztelen, beszélő emberről is ilyen videót. A szatíroktól amúgy más, mert azok arra izgulnak, hogy hatást váltanak ki másokból, most ha egy 10 éves a 500. péniszt látja(festmények, szobrok, rajzok, képek, ismertető videók), nem biztos, hogy hatást vált ki, emberünk meg elveszti a motivációját ilyesmire.

Mondjuk nudista strandra nem vinném a gyereket, mert az túl testközeli élmény, illetve ott nincs ilyen felépített biztonságos közeg.. illetve elválasztanám a csupasz emberektől őket, mert úgy sem fog merni gyerek megszólalni és a valódi kérdéseit feltenni nekik. Anoniman fal mögött leshetik őket és tehetnének fel kérdéseket cseten(mert kimondani sem mernék amit gondolnak, hogy ne lehessen lekövetni melyik gyerek melyik kérdést tette fel). És akkor nem ilyen kamukérdések jönnének, hogy mikor kezdtél szőrösödni, hanem hogy meg kell törölnöd a herezacskódat is? Mitől lóg? A tiéd ekkora marad szexnél is? Ez a normális méret? Mit lehet csinálni, hogy hosszabb legyen? Nem rossz érzés, hogy a tiéd csak ekkora? Miért lóg ki valami a puncidból? Nem gondolod hogy le kellene borotválni a szőrt, mert így rondán néz ki? Nem kellene visszanyomni ami kilóg? Ott miért van több és ott miért kevesebb szőr?

Egészséges őszinte gyerek ilyen kérdéseket tesz fel(egymásnak tuti ilyeneket tesznek fel), és ez a megrendezett kamuműsor csak kamufelvilágosításra jó..

Szóval én még alakítanék rajta: a gyerekeket beültetném csetszobába egyesével elzárva(egymás előtt is szégyellik a valódi kérdéseiket), egyszerre jelenne meg minden kérdés folyamatosan és a csupasz emberek válaszolgatnának rá és lehetne ilyesmit, hogy mutasd meg a feneked, és mondhatnának nemet is az emberek, hogy érezzék a gyerekek, hogy azért ez nem megalázó helyzet, illetve doki lenne még ott mellettük mászkálva és normálisan válaszolgatna az egészségügyi kérdésekre, pl az egyiknek miért látszik valami a végén, a másikak miért nem.

Az én műsorom siker lenne, és egynapos lenne, nem egyórás. Amúgy azt a részt támogatom, hogy az első meztelen nő/férfi aki a közeledben áll, az a párod legyen 16+osan, szóval ha látják is őket csupaszon élőben, jó messze álljanak, lehetőleg külön teremben.

2023. ápr. 6. 06:46
 7/27 NTBS ***** válasza:
57%
Nem.
2023. ápr. 6. 06:49
 8/27 anonim ***** válasza:
66%

Gyerekként elég elmondani, hogy az emberi test ezer féle képen nézhet ki, ez normális, és válaszolni, ha kérdez a saját testével kapcsolatban. Nem kell egy f*szt belelógatni az arcába. Itt ott úgyis lehet találkozni a meztelenséggel, kikerülhetetlen, nekem elég volt ennyi az elméleti "tudás" mellé, hogy egy nyitott, elfogadó, egészséges testképű felnőtt legyek.

Ha nagyon szeretne menni, nem tiltanám el, de azért nem tolnám oda magamtól.

2023. ápr. 6. 07:03
 9/27 Derjaderja ***** válasza:
55%
Dehogyis. És azt se gondolom, hogy a gyereknek a szülőket rendszeresen meztelenül kellene látnia. Nyilván megeshet, de mi pl egymást sem látjuk meztelenül csak erre deklarált alkalmakkor, de hát szerintem még akkor is vannak korlátok. Fürdőszobában szoktunk öltözni, nem is ugyanzt a fürdőt használjuk az urammal. Egyszerűen vhogy nekünk ez a természetes.
2023. ápr. 6. 07:15
 10/27 anonim ***** válasza:
22%
Igen, liberális vagyok
2023. ápr. 6. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!