Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bevinnéd a gyerekedet kórházi...

Bevinnéd a gyerekedet kórházi látogatásra, ha amúgy retteg a kórházaktól?

Figyelt kérdés

7 éves kislány, a páromnak a lánya. Fél a kórházakban, nem betegesen, de nem érzi bent jól magát.

A nevelőapjának volt tegnap egy urológiai műtétje, hétfőn mehet haza. Semmi súlyos szerencsére.

A lány itt van nálunk most apás hétvégén, de az anyja idejött délelőtt, hogy beviszi a kórházba köszönni a nevelőapjának. Mondta a férjem, hogy nem hiszi, hogy egy 7 éves gyereknek oda kéne menni most látogatóba... Közben én készítettem össze a gyereket, nem hallotta, mit mond az apja, de ő is mondta, hogy nem akar odamenni, nem szeretne bemenni. Elvitte az anyja, aztán negyedóra múlva vissza is hozta a síró gyereket, mert hogy a parkolóban úgy elkezdett sírni, hogy ő így nem viszi be, majd 5-6 körül visszajön érte, hátha akkor. Meg elkezdett nekem panaszkodni, hogy a gyerek mennyire nemtörődöm, fel sem hívta a műtét után a nevelőapját, hogy hogy van, hogy érzi magát. De kérdezem én, egy 7 éves gyereknek ez lenne a dolga? Hogy hívja a kórházban lévő rokonait?

2022. jún. 11. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
12 év alatt be se mehet gyerek látogatni ott kezdődik a dolog...
2022. jún. 11. 14:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha vannak megfelelő kapcsolataid, kis túlzással oda mész be, ahová akarsz.
2022. jún. 11. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

1, ma már nem tartják be, és nem kellenek hozzá kapcsolatok.

De nem volt az olyan rossz szabályozás.

Egyébként nem, nem vinném.

2022. jún. 11. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Egy 7 éves még nem gondol arra, hogy fel kellene hívni a kórházban fekvő családtagot.

Amúgy ha a kislány ennyire retteg a kórházban a legnagyobb önzőség elvárni a felnőtteknek ezt tőle.

2022. jún. 11. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Szegeden betartják.
2022. jún. 11. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vinném be.

A lányom 6 éves. A nagyija kórházban volt 3 hétig. Nem jött be velünk látogatni. Teljesen felesleges.

És szerintem még rossz élmény is neki

2022. jún. 11. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
Nem, nem vinném be, de ha én lennék a gyerek anyja kiosztottam volna az elemet rendesen a gyerek jelenléte nélkül, hogy ne dumáljon bele dolgomba, neked meg végképp semmi közöd hozzá, hogy hogyan dönt
2022. jún. 11. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Az anya csak tönkre akarta tenni a láthatást, semmi más oka nem volt erre a cirkuszra. Egyértelműen nem vinném be, és nektek se kell elengedni. Ez apa hétvégéje, majd hétfőn annyit nézegeti a nevelőapját, amennyit akarja. Az meg nevetséges, hogy egy 7 éves gyereknek hívogatnia kéne.
2022. jún. 11. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy fél úgy nem. Azért ennek lelki sérülések a következményei ami a felnőtt korra kihat
2022. jún. 11. 18:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvaló, hogy nem vinném be. Minek? Nem gyereknek való hely. Pláne még fél is szegény. Akár el is kaphat valamit. Meg egy 7 éves gyerek telefonálgasson? Ajajj itt valami flúgja van az anyukának 🤷‍♀️
2022. jún. 11. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!