Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-3 éves nagyon dús, hosszú...

2-3 éves nagyon dús, hosszú hajú, izgő-mozgó gyereknél hogyan megy a kullancs-átnézés a fején?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy hogyan tűri és mi a technikátok (pl valami extrább fésű)?

2023. ápr. 3. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Nem szoktam a fejét nézni..

A kullancs általában lábról lászik fel, ha pici, azt semmiképp nem veszed észre a hajban… amikor nagyobb, akkor pedig simán észre lehetne venni.

Sosem volt a fejükön, pedig az udvarunkon is van.

2023. ápr. 3. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
fürdetés közben amíg molyol a játékkal.
2023. ápr. 3. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Hajas fejbörbe nem szeret a kullancs
2023. ápr. 3. 22:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Gyerekkoromban anya pont a hajas résznél talált kullancsot, így inkább átnézem a gyerekemet ott is, vagyis csak igyekszem, mert nem igazán hagyja.
2023. ápr. 3. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
tegyél rá sapkát ha erdős helyen jártok. és vágasd rövidebbre a haját.
2023. ápr. 4. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Vagyok

Lehetlennek látom napi szinten nálunk ezt..

De tényleg egyikben sem volt ilyen helyen még, ( mádutt mind2 gyereknek és nekem is. Férjemnek is..

( ahogy îrzam saját udvar fertőzött)

Pedig a gyerekek mindent megtesznek, hogy akárhova menjen..törzsön gurulnak, mezitláb vannak.. stb

2023. ápr. 4. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Hajmosás közben beleakadna a kezem,az biztos. Én minden kis pattanást/szőrtüszőgyulladást is észreveszek a fejbőrén,a kullancsot is észrevenném, mert kiemelkedik.

Nálunk a nyakán volt a lányomnak 1x.

2023. ápr. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!