2,5 éves kislánynak ajánlanátok sampont, kérlek?
Babét használjuk régóta. A koszmóra jó volt, de nagyon-nagyon száraz a haja mostanában. Viszonylag göndör, vállig érő a haja, nehéz kifésülni, kócolódik is. Akárhányszor fésülöm kócos lesz újra pár percen belül és tök mindegy fésülgetem-e vagy nem, állandóan csapzott, sokszor olyan, mint a vattacukor. Tőlem örökölte, nekem csak a hajpakolás és a hajvasalás segít rajta ideig-óráig, ezeket nála jó pár évig mellőzném.🙂
Tudnátok kérlek olyan sampont ajánlani, ami ilyen hajra nektek bevált?
(Gyűlöl hajat mosni, egy cirkuszba elmenne minden hajmosása.)
A természetes a legegészségesebb. Két liter csalántea + egy csapott evőkanál szódabirkarbóna. Felnőtteknek is ajánlom, mert így legalább oxigénhez is jutnak a hajhagymák, nem úgy, mint a bolti samponoktól. Ergo megállítja / lelasítja a hajhullást.
Nem árt gyerekkortól mentesülni a bolti drága vegyszeres szaroktól, amely elzárja a fejbőrt az oxigéntől, viszont a bolti mérgek felszívódását elősegíti.
Jóból mondom. Persze hihettek a kereskedőknek is, nekem mindegy... Nekem nem kell hinni, csak hát, megpróbálhatod-használhatod pár hónapig és meglátod.
Vegyszerekkel bohóckodnak, hogy így korpátlanít, úgy trükköz...
Azt én értem, ha valakinek extra igénye van, pl maradjon meg a hullám a frizurájában, vagy Elvis-esre bezselézi a haját valaki, de most vagy ez, vagy az egészség... Lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!