Ahol 3-4 gyerek van, mindenhol lesz olyan gyerek, aki kicsit jobban el lesz hanyagolva/nem jut idő mindegyik gyerekre?
Azt mondják egy pár nagycsaládosok, hogy ahol pl. 3 gyerek van, ott a 3.ra már nincs külön idő foglalkozni vele, vagy elkallódik, ha nagyobb lesz.
Ez mennyire igaz? Nem minden esetben van így?
Pedig nagyobb korkukonbsegnel már a nsgyobb vagy oviban van egész nap vagy suliban a barataival, az anya meg megadhatja azt a figyelmet smit az elsőnek is. Utána pedig lehet a nagyobbal lenni, vagy együtt csinálni dolgokat mert a picivel otthon 6-8 óra alatt azért az otthoni dolgokat is meg lehet csinálni és utána már csak a gyerekekkel foglalkozni.
Két kicsivel valamelyik mindig háttérbe szorul, vár, valamelyik igénye mindig előnyt élvez. Legalábbis én ezt tapasztaltam és látom.
3 gyerekkel rohanás a nap, feszültek, semmire sincs elég idő, kimerültek a szülők.
#22, hát nem tudom.
A lakásunk tulajdonosának 4 gyerekük van, (mind fiú) és egy párszor jönnek hozzánk ha mondjuk valamit nézni kell, ess az anyuka nagyon nyugodt természetű.
Én viszont azzal sem értek egyet, hogy csak a pénzért vállalnak sokan 3-4 gyereket, mert van aki imádja a gyerekeket (mint én is) és élvezi több gyerekkel az anyaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!