Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Babaházzal mikortól tudnak...

Babaházzal mikortól tudnak játszani a lányok?

Figyelt kérdés
Nagyon régen újítottam a játéktárat, most ilyesmire gondoltam. Esetleg Lego Duplo babaház? (van duploja de az állatos), vagy inkább valami klasszikus babaházat? 2 éves múlt.
2010. okt. 7. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Rendes babaháza van lányomnak, 19 hónapos, pakolgatja bele a bútorokat, ennyi amit játszik vele. Duploja is van, azt még csak szétszedi ha összeépítem neki, de barátnőm lányainak van duplo babaház, nem igazán játszanak vele, inkább a mi emeletes babaházunk èrdekli őket.
2010. okt. 7. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem tetszene neki, főleg, hogy ekkortájt kezdik a szerepjátékokat, biztos jól el lenne vele. ha már van duploja, akkor én hagyományost vennék, akár nyers fa verziót, amit együtt tudnátok színessé, barátságossá varázasolni
2010. okt. 7. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!