Az nagyon megnehezíti a gyereknevelést/anyaságot, ha a gyereknek rossz a személyisége?
3 gyerekem van, a harmadik 20 év szünet után érkezett, minden vágyam volt a 3.,a férjemnek nem igazán.
Sokszor a sírás kerülget, merz cuki és imádni való, de olyan undok tud lenni hogy borzasztó, a fő szórakozása, hogy tud idegesíteni.
Nem egy kedves természet, nem lehet puszilgatni csíp, üt 4 éves
Kislányom eléggé hisztis, akaratos, de soha nem mondanám rá, hogy rossz a személyisége. Rokonok, óvónők, logopédus (akihez jár) egytől egyig imádják. Szerintem is egy kis szeretetgombóc minden hisztijével együtt.
Rossz személyiségű gyerek nincs. Ezt csak az mondja rá, aki nem tud vele mit kezdeni.
Hogyne.
Babaklubban mondta a csajszi a 4 hónapos babájára, hogy már most rosszul érzi magát, ha majd oviba kell adni a kislányát.
Hazamentem és folytatódott a műsor nálunk, letettem a babám azonnal ordított, pisiltem ordított, felvettem lökte el magát, letettem ordított...
Na gondoltam, hogy egész biztos nem csinálja ezt annak a lánynak a kisbabája, mert épeszű embernek ezen nincs mit élveznie.
#5 vagyok
én sem mondanám a kislányomra, hogy rossz a természete!
Tündéri kislány, nagyon imádnivaló, iszonyú kedves természete van (1 éves).
Csak babaként volt hatalmas igényű kisded, az brutál nehéz volt, egy percig se élveztem az anyaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!