2 éves kislányom ma éjszaka elkezdet nagyon csúnyán köhögni még így nem köhögőt 2 év alatt, kicsit piros a torka is. Ti mit használtok rá hogy ne köhögjön ennyire?
szia, az én fiam nagyobbacska(5éves), csak nagyon hurutosan köhögött és ilyen alacsony hőemelkedése volt(37-37.4között)őt látta doki, mert hát ő már ovis,tüdőgyulladása van sajnos.Most kap rá gyógyszert, de nagyon örülök, h mihamarabb látta az orvos.
Amúgy én kihívtam(rendes az orvosunk), mert én sem akartam, h ott összeszedjünk vmit, meg én is kismama vagyok.
A kérdésedre amúgy:nekem mindig azt szokta mondani a doki, h a köhögést nem szabad elfojtani, főleg ha hurutos, köptető kell h fellazuljon.A stodal szirup amúgy mindenfajta köhögésre jó.
jobbulást!!
Köszönöm a gyors választ mindenkinek.
Reggel adtam neki Lándzsás útifű szirupot az, mondják nagyon jó köhögésre. Én is kismama vagyok, azért nem szívesen mennék a rendelőbben főleg, hogy rengetegen szoktak az orvosnál lenni.
Most értünk haza az orvostól csak elmentünk. Hát jó tetem!
Asztma jelegű betegsége van, ami minden rossz idő alkalmával elő fog jönni neki. Egy csomó gyógyszert írtak fel neki szegénynek.
Szia! Az én lányom 2 évesen igy kezdte!Neki is a rossz időben,főleg aikor nyálkás ködös idő van jelentkezett!
Ezt kruppnak nevezik! Ugató köhögése van és ha nagyon elkapja sipoló hangot ad a tüdeje! A legjobb megoldás erre ha éjjel a szobában nem fűtesz be annyira és egy hideg párásitó is elkellne!Nekünk amikor előjőtt lyan sulyos lett hogy a mentő vitte el!Sajnos ez nem vicc! Mi szteroidos kupot kaptunk rá Rectodelt a neve! Sajnos nem minden esetben hatott,volt hogy éjjel ügyeletre vitük.Ilyenkor jól felöltöztettem és kivittem a hideg levegőre,mivel általában éjjel jött elő! Inhalátort is irtak fel nekünk,amivel legalább 5* kellett egy nap inhalálni sós oldattal!
Ez két évig tartott,és főleg összel és télen! De hála istennek ezt kinővik,nekünk tavaly már nem volt ilyen!
Remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!