Mitől lehet? 2 hónapos a babám, és éjszaka piros foltok jöttek ki az arcán,
Figyelt kérdés
, lefürdettem reggelre elmúltak, most megint van rajta egy-két piros folt, és apró pöttyök ami hasonló a pattanásokra ezek a tarkóján vannak. Lehet hogy a melegtől, vagy valami olyat ehettem?2010. júl. 18. 13:48
2/3 anonim válasza:
Szia! Dettó csak az én lányom 11hós. Tegnap is voltak rajta de ma még több.A testén sok meleg kiütés van na de az arcán is lehet?Teli a homloka is az orra.Tényleg olyan mint a pattanások. Hiába hintőporozom a testét is akkor is sok van neki.Nagyon izzadós:(
3/3 anonim válasza:
Szia!
Mikor az én kicsimnek voltak foltok az arcán a dr-nö azt mondta,hogy a tejtöl van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!