Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerkőcnek játékötlet?

2 éves gyerkőcnek játékötlet?

Figyelt kérdés
Kisfiam lassan 2 éves lesz, ajándékötleteket szeretnék gyűjteni. Kinek mi köti le a 2 éves gyermekét? Az én gyerkőcömet leginkább a könyvek és lapozók kötik le, de abból már sok van neki, így másban gondolkodnék.

2023. márc. 3. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ilyenkor a kinti játékok voltak a trendek.

Dömper, kismotor, csúszda, hinta

Bent a kiskonya nagy kedvenc. Ugráló csacsi (tudod ráül és pattog rajta) És autó, autó autó

2023. márc. 3. 11:36
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Könyvből vannak simogatós illetve állathangos, járműhangos, ami érdekes lehet.

Ezen kívül homokgyurma, óriás pötyi, horgászós játék, kocka kirakó, egyensúlyozós toronyépítő, fűzőcske, gyerek laptop, orvosi készlet, barkácskészlet, duplo és playmobil minden mennyiségben, autós garázsos/parkolóházas/lejtős játék, műanyag állatfigurák.

Árnyékkereső puzzle. Fa öltöztetős maci van fiús és lányos fajtája is. Quercetti- Kaleido gears (forgó fogaskerekek).

Melissa & Doug záras játékai.

Szortírozós játékok. Mágneses rajztábla. Ujjbábokkal mesélni/mondókázni. Életkorának megfelelő matatófal. Djeco matricás játék. Djeco vízzel festő játék. Djeco mágneses állatok.

Az én kisfiam 2,5 éves kb ezekkel játszik.

2023. márc. 3. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
Én PS5-öt vettem neki. Amíg belenő addig én játszok vele, hogy majd meg tudjam mutatni neki, hogy kell.
2023. márc. 3. 11:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A kiskonyha nálunk is nagy kedvenc, azon kívül 2 évesen kapott futóbiciklit, akkor már elkezdett vele próbálkozni. Varázspallót is a 2. szülinapjára kapott, plusz olyan tűzoltóautót, amihez van csavarhúzó és szét lehet szerelni.
2023. márc. 3. 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is a 2. szülinapra kapta a futóbiciklit, de akkor kapott egy orvosos készletet, ami azóta is nagy kedvence, pedig csak úgy random valaki rábökött egy játékra, hogy az majd biztos jó lesz egy 2 évesnek, és tényleg :D

Kiskonyha, egyensúlyozó-pálya most karácsonyra volt ajándék (~2,5 éves korában), de szerintem ezek szülinapra is jók.

2023. márc. 3. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Babzsák, labda (kicsi, nagy), gyurma, futóbicikli, kirakók, hangszerek, építőjátékok (szivárvány, kelyhek, pohárkák), szerszámosláda/orvositáska/beöltözős szerepjátékokhoz, kiskonyha - étkészlet, kendők babák plüssök, bunkiépítés, kavicsok-termések-botok-levelek, tálca+búzadara (rajzolni, turkálni), pénztárca benne már nem használt kártyákkal, vonatsín pálya vonatokkal, kiskocsik és autópálya építő vagy szőnyeg, bordásfal...

Most ezek jutottak eszembe

2023. márc. 3. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha szereti a lapozós könyveket, akkor tudom ajánlani ezeket. Van több féle, a lányom imádja.

[link]

2023. márc. 3. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyensúlyozó szett a decathlonból napi használatban volt nálunk 2-3 éves kora között.
2023. márc. 3. 17:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lego. Nem a rendes, hanem az a nagyobb fajta
2023. márc. 3. 19:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Szupereket írtatok, nagyon köszönöm! :)
2023. márc. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!