Csúszdát szeretnék vásárolni 2 éves gyerkőcnek! Mekkorát érdemes? Belinkeltem párat. Szerintetek? Nálatok milyen van?
Figyelt kérdés
Ilyen kicsit még érdemes megvenni neki?
Vagy ilyesmiket nézegettem még!
2015. ápr. 22. 13:48
1/7 anonim válasza:
Nekunk ugyan olyan van mint a masodik linked. A leheto legjobb valasztas. Siman fel tudnak menni ra. Nagyon jol csuszik se nem tul nagy se nem kicsike. Az elso linked nagyon pici azt nem elvezik. Eza masodik nagyon szuper. 2 evesre kapta, 2 honapja. De mint a villam ugy suhan rajta :-)
2/7 anonim válasza:
nekünk is a második volt,az elsőt hamar kinövik sztem,meg mig picik,mire megtanulják használni addigra kicsi lesz nekik
3/7 anonim válasza:
2.legyen.nekünk az elsőhöz hasonló van,de már kicsi neki,és még csak 2,5 éves.
5/7 anonim válasza:
A harmadikat venném, nekünk ilyen van, 1,5 éves kora óta használja és nagyon szuper.
6/7 anonim válasza:
A 3. -at tudod legtovább kihasználni, a 2. Már egy magasabb 3 évesnek kicsi.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :)
Az elsővel kapcsolatban megerősítettetek, hogy felesleges, így az biztosan kilőve! :)
A 2. vagy 3. közül választunk majd.
2015. ápr. 24. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!