A 4 eves kislányom miért foglalkozik már azzal hogy ki lesz a fiú barátja? Lányoknak normális hogy már oviban is ez érdekli őket?
Lányok már ilyenkor ezzen gondolkoznak? 😀 én csak kamaszkent kezdtem érdeklődni a lányok iránt.
Én mindig haborusdit akartam játszani már miotta megszulettem 😀 nekem full idegen ez a hercegnozes meg ilyesmi.
Férfi aggyal nehéz megerteni a kislanyokat .
Jajjj emlékszem nekem már oviban "szerelmem" volt. Szegény fiú biztos élvezte hogy a seggébe voltam mindig 🤣🤣
Hát a nők amúgy is érzelmesebbek. Másrészt személyiség függő is biztosan. Én például felnőttként is nagyon intenzíven élem meg minden érzelmemet.
Fiamnak is volt ovis szerelme. 3 évig ugyanaz a kislány, monogám típus a szentem 😃, de azért ez közel se ugyanaz, mint amit majd 10-15 év múlva ilyenkor éreznek. Persze, azt látják otthon, hogy anya meg apa egy pár, az utcán is kézenfogva sétáló ellenkező nemű párokat, mesékben is a fiú meg a lány szeretik egymást, szóval tudják, hogy ezt "így kell", de komoly érzelmek nincsenek még mögötte.
Majd amikor kamaszként elöntik őket a különböző nemi hormonok, akkor lehet ténylegesen szerelemről, szexualitásról és hasonlókról beszélni. Az már egészen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!