A 4 eves kislányom miért foglalkozik már azzal hogy ki lesz a fiú barátja? Lányoknak normális hogy már oviban is ez érdekli őket?
Lányok már ilyenkor ezzen gondolkoznak? 😀 én csak kamaszkent kezdtem érdeklődni a lányok iránt.
Én mindig haborusdit akartam játszani már miotta megszulettem 😀 nekem full idegen ez a hercegnozes meg ilyesmi.
Férfi aggyal nehéz megerteni a kislanyokat .
Szerintem ez nem lányok vs. fiúk. Vannak fiúk, akik ebben ugyanúgy benne vannak. A húgomat oviban egy olyan fiú “vette el”, akinek már két másik felesége is volt.
Engem meg nem érdekelt egyáltalán, én is fogócskázni szerettem.
Szerintem fogadd el, hogy a gyereked olyan, amilyen, mást úgysem nagyon tudsz még tenni.
Hát nemtudom engem hidegen hagyott ez a kérdés a szexualitás megjelenéséig.
De gondolom nemvagyunk egyformák fiúban is van olyan akinek jobban kell a lanytarsasag .
Engem lányként abszolút nem érdekeltek a fiúk, utólag jöttem rá, hogy a két ovis fiú barátom "versenyeztek értem". :D Elvileg az egyik a kezem is megkérte, írt levelet és alá kellett húzni, hogy igen vagy nem. Én meg aláhúztam, hogy nem. :D
A férjem 4 évesen elhatározta, hogy a 4 éves barátnőjével babát fognak csinálni, és ha a felnőttek megkérdezik, hogy mitől ilyen nagy a hasa, akkor megmondják, hogy csak sokat evett a kislány.
Úgyhogy nem a nemen múlik, a minden és a semmi között bármi történhet oviban. Aztán megtanulnak kicsit visszafogottabbak lenni iskolára. :)
Ovis koromban több "pasim" is volt. Nagy szerelmek, tudtuk, hogy házasok leszünk,milyen házunk lesz stb.
Azt látják, hogy anya és apa ott vannak egymásnak, meg a szomszéd lányhoz is megy a barátja, milyen boldogok. A kicsik is az ilyen dolgokat keresik
Tök normális
Én fiúsabb lány voltam, de nekem is volt fiú az oviban, akibe ,,szerelmes" voltam. De másik két fiú versengett a kezemért. Aztán a fiú akibe ,,szerelmes" voltam lelökte az egyik barátnőm a hintáról, akkor örökre kiszerettem belőle🤣
Én is nagyon szerettem a háborús játékokat, de nekem is már 5 éves koromban megvolt, hogy kihez és mikor megyek férjhez, melyik utcában fogunk lakni, mikor jön a baba, mi lesz a neve, ikrek lesz vagy sem, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!