Mit tegyek ha a 7 éves fiam tanárnénije cukorkát osztogat az osztálynak és nekem ez nem tetszik?
Van egy 7 éves fiam. Most elsős. Az a helyzet hogy az osztályfőnök cukorkával jutalmazza őket. Nekem ez nem tetszik mert nem kell hogy cukorkát egyen mert nem egészséges. Azt mondtam a tanárnak hogy az én fiamnak ne adjon. Ő erre azt mondta hogy azt nem teheti meg mivel az igazságtalanság lenne hogyha a többi gyerek kap ő meg nem. Megmondtam neki hogy nem érdekel hogy a többi gyereknek ad az enyémnek akkor se adjon mert én vagyok az apja és én döntöm el hogy ő mikor eszik édességet. Szóltam az igazgatónak és azt mondta hogy igaza van a tanárnak hogy azt nem teheti meg hogy valakinek ad és valakinek nem. Nem tudok vele mit csinálni. Valtsak emiatt iskolát? Vagy mit csináljak?
31F
Vidd el másik iskolába ha ennyire nem vagytok egy hullámhosszon az ofővel.
A magán véleményem az hogy 1-1 helyes válaszért kapott cukorka közel sem egyenlő a cukorkával tömi a gyerekettel
Miért ne lehetne neki azt mondani, hogy ne egye meg? Ha egyszer neked ilyen elveid vannak, akkor neveld bele a gyerekre, hogy így viselkedjen.
Különben a hátad mögött úgyis meg fogja enni. Ha nem itt, akkor máshol.
lehet hogy kicsit túlreagálod, de a tanár is megérthetné... adjon pecsétet, matricát a gyerekeknek... ha valaki cukorbeteg lenne kicsiként (ismerek ilyet), akkor mit csinálna a tanár? nem teheti meg, hogy neki nem ad, a többinek igen, de nem adhat cukrot ennek a gyereknek.
egyébként meg oké, csak egy cukorka. de az iskolában az egészséges életmódra kellene nevelni, és valóban nem cukorkával jutalmazni.
#17 egyet... lehet inkább órára kellene beülnöd.
Amúgy nagyon túltolod az ipart báttya, mi is zabáltunk gyerekkorunkban csokit, nem keveset, mégsem vagyok se dagadt, se beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!